Следва

"Парчета от жена": виртуозно изпълнение на Ванеса Кърби

Фея от бъдещето: визиите от новия клип на JLo - "In The Morning"

Феерична, нежна и силна... 

 

Music преди 3 години

Вчера певицата пусна новия видеоклип за синлъла “In The Morning” в музикалната платформа Triller, но сподели няколко кадъра и с последователите си в Инстаграм. Седемте визии, в които виждаме Джей Ло в рамките на 4 минути, са повече от впечатляващи, оригинални и в духа на Висшата мода. Разглеждаме и коментираме всяка една:

Видеото можем да опишем като сюрреалистично и именно такова искат да бъде то дългогодишните стилисти на Дженифър - Мариел Хен и Роб Зангради. Певицата се превъплащава в бял ангел, обладан от изискванията на модния свят. В началото на клипа Джей Ло левитира из пространството в нежна дълга рокля в пастелни цветове на Iris Van Herpen - and it's majestic. В друг кадър пък я виждаме на легло в прозрачна рокля с кристали от дизайнера Аугусто Манзанарес и драматични ангелски крила от бранда Mother Plucker, а по-късно в клипа се появява напълно гола само с тях на плещите си.


Дженифтър Лопес Iris Van Herpen


Дженифър Лопес в Marco Marco

”Клипът е изпълнен със символи на една тъжна несподелена връзка и осъзнаването на това, че не можеш да промениш никого... можеш да промениш само себе си”, пише Лопес за концепцията на видеото в Инстаграм. ”Разперете крилете си и си тръгнете от всеки, който не цени това, което сте.” Облечена в едни от най-добрите брандове, Дженифър ни показва колко много тя самата цени себе си и колко е важно да следваме сърцето и душата си. В средата на клипа певицата се появява в бяла прилепаналa рокля на Marco Marco, във футуристична визия, състояща се от металически топ Graham Cruz и пола Lever Couture, а след това влиза и в образа на модерна русалка, ”плаваща” във въздуха в сребърна визия от Manuel Albarran и Iggy Soliven.


Дженнифър Лопес с крила Mother Plucker

Но най-доброто Джей Ло оставя за накрая, когато се появява в снежнобяла перлена рокля Valentino, в която моментално се влюбихме, и впечатляваща рокля с кристали, дълга няколко метра, на дизайнера Марина Харутуниан. Пълното видео гледаме ТУК.

More Music