Следва

Това са ТЕ! 12-те топ тенденции за пролет/лято 2021

Бельо от чорапогащи - красивите произведения на един млад френски бранд

Да си купим от него не можем, но вече го виждаме върху телата на звездите  

All fashion преди 3 години

el/if се казва френската марка за бельо, основана през 2020-та от момиче на име Елиф. Мястото е Южна Франция, конкретно Тулуза. 

В основата на бранда лежи ъпсайклинга - направата на нови дрехи от стари и никому ненужни изделия. Долното бельо интересува Елиф повече от останалите модни категории, и съответно тя решава да изработва именно такова, от... чорапогащници. Последователите на @elif.studios са искрено учудени: "Не бих си и помислил, че чорапогащите могат да се преушиват!" 

Първите си артикули, Елиф, 27-годишната възпитаничка на френския Моден институт, ушива за себе си. Полупрозрачните бра, бикините с кръпки и ръкавиците дотолкова се харесват на аудиторията на младия дизайнер, че поръчки за доставка започват буквално да валят на профила й. В момента младата дама разрабатва онлайн-магазин, чието пускане се очаква до дни. 

Очевидно, че този тип производство не може да отговори на нуждите на всички желаещи, но е факт, че звездните личности вече го носят. Един от първите комплекти на el/if е доставен на Хейз (сестрата близначка на Сими Хадра и моден блогър), отделен чифт се появава в клипа към песента Baby на Мадисън Биър.

Освен бельо, в коллекцията el/if намираме кожени сака (ушити от винтидж дрехи) и топове с вело шорти (които дизайнерът създава от най-обикновени бели памучни тениски). Най-общо, от видяното, смеем да твърдим, че в момента, в който магазинът на марката е достъпен за всички, за бранда ще започнат да говорят и пишат всички. Следователно, последваме Елиф в  инстаграм и следим за новости. 

 

More All fashion