Следва

Oще една?! CLOT X Ralph Lauren

Street Style вдъхновения: близначките Blutstein

Две думи: Instagram fashion

Street Style преди 3 години

Модата, както времето, е променлива единица, постоянно се преобразява и с всеки сезон стига нови висоти. Докато през първото десетилетие на 21-ви век модните тенденции се поставят най-вече от Седмиците на модата и Червените килими, сега взимаме fashion вдъхновения отвсякъде, а в последните години Instagram е най-доброто място за намиране на такива. Фотографи, които улавят уличните fashion моменти на звездите, започват да оказват голямо влияние в индустрията, а някои млади жени и мъже, с повече доходи и малко знания в маркетинг сферата, виждат шанса си да станат това, което наричаме ”инфлуенсъри”. Модни инфлуенсъри. 

Разглеждайки фийда си, попадаме на всякакви хора с изненадващо добър вкус. Вниманието ни днес привлякоха близначките Блътщайн, Рийз и Моли, които през 2015-та решават да създадат моден акаунт в Инстаграм, където публикуват своите аутфити, в следстиве на което стават страшно известни и влиятелни; дори си партнират с Gucci. Родом от Атланта, Джорджия, двете сестри израстват със силен интерес към модата, подтикнат от баба им, която и двете определят като вдъхновение. Рийз започва да следи всякакви стайлинг блогъри и в крайна сметка открива призванието си: ”Винаги съм се интересувала от стилизиране. Видях други хора (които публикуват аутфити в Инстаграм) и си помислих, "о, мисля, че мога да правя това”, споделя тя в интервю. Две години по-късно акаутът на Рийз @double3xposure може да се похвали с 324 хиляди последователи, а този на Моли @accidentalinfluencer със 133 хиляди.

Двете са изключително сладки и красиви, с порцеланово-бяла кожа и много лунички, а стилът им може да се опише като минималистичен, граничещ с модното течение ”нормкор", а ние ги виждаме и като доста стрийт. Докато в началото двете съчетават дрехи от ASOS, Uraban Outfitters и други подобни брандове, сега близначките успяват да ни впечатлят, стилизирайки по-луксозни ансамбли като Burberry, Mugler, Jacqumus, Maison Margiela и Gucci. Харесваме ги, модният им вкус е достоен за средите, в които са, така че днес разглеждаме едни от най-добрите аутфити от профилите на близначките  в галерията горе.

More Street Style