Oще една?! CLOT X Ralph Lauren

Oще една?! CLOT X Ralph Lauren

Колаборации, страхотни, валят

Изминаха едва три седмици от новата година, а модните колаборации не спират да връхлитат с гръм и гламър. Последната, за която знаем, е тази между Ralph Lauren и базарния хонконгски бранд CLOT. Колекцията смесва източни и западни мотиви (като препратка към произхода на двамата дизайнери) и има за цел да отдаде почит както на американското, така и на китайското наследство, с лек носталгичен акцент.


Ралф Лорън на 80 - гениален дизайнер и още по-гениален търговец. Честито!


Новината бе обявена в петък с пускането на кампанията CLOT X Ralph Lauren, заснета от Кенет Капело, в социалните мрежи. Фотосесията напомня за рекламите на Polo Heritage от 80-те и 90-те, поставяйки света на Ralph Lauren в една различна и перспективна визия. Самите дизайни са инспирирани от най-емблематичните стилове на последните десетилетия, но са модернизирани и пречупени през общата призма на двата бранда. Колекцията включва класическите поло фланелки, оксфорд пуловери, ризи и емблематичните универсални якета с подплата от кралска коприна.

От началото на съществуването си през 2003-та брандът CLOT, основан от Едисон Чен и Кевин Пуон, има зад гърба си редица колаборации, включително с Nike и Stüssy, но тази с Ralph Lauren от особено значение за Едисон: ”Нося Polo от около 10-годишна възраст. Аз се запознах с модата, благодарение на баща ми, който също носеше Ralp Lauren”, споделя той. “Възможността да се потопя в ДНК-то на бранда и да добавя нещо от нашия е наистина невероятно и пълноценно преживяване.” Звучи ни много любопитно и определено ни е интересно да видим цялата колекция CLOT X Ralph Lauren, която ще бъде пусната на пазара от 27 януари.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.