Следва

Прощалната реч на Мелания - мила!

1.2 милиона долара за ремонт на баните: Джил Байдън запретва ръкави

За ремонт на баните са похарчени колосалните 1,2 милиона долара

 

All About Life преди 3 години

В Белия дом вече се извършиха ред видими за окото на публиката промени - например в кабинета на президента, но, по сведения на запознати, най-сериозните реформи в интериорно и дизайн отношение, тепърва предстоят.

И докато президентът Байдън без съмнение е напълно зает с държавни дела, съпругата му, д-р Джил Байдън, е във вихъра на промените в новия си дом, насочени към това да им е комфортно, на нея и семейството й в следващите 4 години.

Предишната първа дама Мелания Тръмп бе господарката на Източното крило, и вземаше много насериозно задълженията си за интериорна декорация, включително да наблюдава дизайна на коледните украси в Белия дом по време на управлението на Тръмп.  Доктор Джил очевидно планира да прави нещата по свой начин. 

Според TMZ, Джил дирижира колосални ремонти на Източното крило на Белия дом; двуетажната зона, която представлява офис площите за Първата дама и нейния персонал. Изданието цитира федерални документи за обществени поръчки, в които се посочва, че само за бани ще бъдат похарчени малко над 1,2 милиона долара, като това, което е посочено е „освежаване на тоалетната". 

Въпреки че не е известно каква е целта на това „освежаване", Белият дом наема Holmes Mechanical Contractors за проекта; независима семейна компания, специализирана в крупни ремонти, обхващащи „инсталирането, ремонта, обслужването и превантивната поддръжка на механични системи".  Проектът за освежената тоалетна ще е завършен през май, следователно ще има достатъчно време за Джил и нейния екип да се насладят на преобразяването през четиригодишния мандат на съпруга й.

В допълнение към баните, TMZ съобщава, че е предприето и основно почистване на стойност 127 000 долара преди и малко след влизането на двойката в новия им дом. Медиите добавят, че ще бъдат похарчени още 44 000 долара за почистване на килими в 132 стаи и 55 000 квадратни метра от историческия президентски дом. 

„Първото почистване" съвсем буквално бележи новото начало за Джил и Джо, изглежда също, и за САЩ.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 2 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 2 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.