Следва

Boys will be boys: Ромео Бекъм с дебютна корица за Vogue

Прощалната реч на Мелания - мила!

Вчера, два дни преди края на президентските пълномощия на Доналд Тръмп, Мелания каза Довиждане! като Първа дама 

Celebrities преди 3 години

В нарочно подготвеното видео, елегантна във високо закопчаното си манто, дискретен грим и съвсем семпла прическа, 50-годишната Мелания Тръмп се обърна към сънародниците си, за да си вземе Довиждане с народа като Първа дама на САЩ. Мелания обърна особено внимание на лекарите и медицинските работници, които мъжествено се сражаваха с коронавирус кризата през изминалата година. 

"Вдъхновиха ме всички необикновени американци от цялата ни страна, които направиха невъзможното да подкрепят хората със своята доброта и мъжество, великодушие и милосърдие. Последните четири години бяха незабравими. Ние с Доналд приключваме пребиваването си в Белия дом, но аз продължавам да мисля за всички онези хора, които ще останат в сърцето ми и за невероятните истории за любов, патриотизъм и решимост", се казва в обръщението. 

В почти 7-минутната си реч, Мелания говори много за коронавируса и ваксините, осъжда насилието, като само веднъж споменава съпруга си и избягва напълно темата за размириците в Капитолия, процедурата по импийчмънт, предстоящия съдебен процес в Сената и кампанията за отмяна на резултатите от изборите.

За разлика от изявлението, направено миналата седмица след безпорядъка в САЩ на 6 януари, Първата дама не споменава "непристойни сплетни, необосновани лични нападки и лъжи, водещи до неверни обвинения" по свой адрес. Вчера тя говори за старната, единството й и това, което няма да забрави в Белия дом. Разказва още за инициативата си Be Best - един от главните й приоритети в качеството й на Първа дама. 

До днес, когато президента Байдън официално ще встъпи в длъжност, Доналд и Мелания Тръмп трябва да напуснат Белия дом. Според очакванията, съпругите няма да присъстват на церемонията по инаугурация на новия държавен глава на Америка, което се очертава като невероятно нарушение на традициите. Освен това, Мелания Тръмп няма да придружи новата Първа дама Джил Байдън на традиционната обиколка на Белия дом. 

След приключване на провомощията му като президент, Доналд Тръмп и семейството му ще се преместят да живеят в резиденцията си в Мар-а-Лаго, щата Флорида.

More from View Sofia

Хара хачи бун ме - ядеш само донякъде или как да отслабнем по японски

Health преди 1 година

Колко често ви се е искало да не сте преглъщали последната хапка храна? Преяждате и съжалявате, чувствате се виновни и по-лошото - дискомфортно от препълнения стомах. Защото не сте спрели навреме и сте се поддали на така присъщата на човешките същества лакомия? Не казваме, че това е най-лошото нещо на света, но знаем, че има лесен метод, чрез който да се откажем от навика си да преяждаме.

More Celebrities