Следва

И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day

Boys will be boys: Ромео Бекъм с дебютна корица за Vogue

Хубавото дете на мама Вики и татко Дейвид - 18-годишният Ромео е просто чуден на първия си Vogue кавър 

 

Celebrities преди 3 години

Средният син на звездната двойка - Ромео - направи големия удар. Става дума за модната библия Vogue, и конкретно корицата, във варианта й за мъже - L’Uomo Vogue. Младокът, невероятно красив, пу-пу, сам пусна кадри от сесията, снимка на корицата и кратко видео от проекта. 
 

Също споделяйки корицата с Ромео в профила си в Instagram, татко Дейвид пише: "Толкова се гордея с теб @romeobeckham. Невероятна първа корица за @luomovogue.”

Мама Виктория, прочут моден дизайнер, добавя: “Гордея се с теб @RomeoBeckham.”

Супер сладкият русоляв тийнейджър позира в набор от фотографии, бликащи от младост, свежест и сексапил. Проектът се осъществява заедно с фото дуото Мерт Алас и Маркус Пигот. 

Особено готина е снимката, в която младежът демонстрира просто убийствена преса и също толкова тонизиран бицепс в син кроп топ, сребърни бижута наоколо и смъкнати кожени гащи над боксерките с принт. 

На друг кадър го виждаме с бретона напред в бял тишърт с Давид на Микеланджело, кожени кюлоти в черно и тигров чорапогащник. 


Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм


Специално за сесията, Ромео изрусява косата си до степен, която, освен че много му отива, силно напомня за татко Дейвид в най-силните му футболни години. 


Дейвид Бекъм стана на 45! 15 кадъра от момченце до днес


Звездните приятели и фенове на семейството веднага се изказаха в полза на новия имидж на красивия Ромео. 

“Bro this is (fire),” написа Джъстин Бийбър, а певецът Коди Симпсън добави: “So good dude.”

Припомняме, че първият моделски ангажимент на Ромео бе през 2014-та за Burberry и доведе, по признания на самия бранд, до 14% скок в продажбите на класическите бежови тренчове на марката. 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.