Следва

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day

Нездравословен (вкусен) хаос 

Food преди 3 години

"Твърдо НЕ на киселото мляко като вечеря!". Нора Лум е много сладка, но не предполагахме, че гордо би признала как закусва пилешки хапки, обядва два пъти и вечерята й се състои от около 7 ястия (цяло пиле, mac and cheese, 2 порции китайско)... Гледаме видеото на Harper's Bazaar и то ни идва като успокоение в пътите, в които прекаляваме или просто се отдаваме на каквито си желаем хранителни нагони...


Какво яде мама Хадид in a day


Тя е и корица на Harper's, фигурата й е съвършена, кожата - също. Къде отива всичкото това месо и тесто, което консумираш, Нора?! 


Отказът от захарта промени и спаси живота ми


Щурата мацка или яде сладко от момента, в който отвори очи, или не яде нищо до 4 следобед, като малка е пиела кафето си със 17 захарчета, а сега пие по шест чаши черен чай (кофеин в промишлени количества, както се казва)... Не искаме да изброяваме още от хранителните й навици, защото изтръпваме само от тези на закуска, но всички останали хорър моменти са в самото видео тук:

Одобряваме две неща от този клип: концепцията за безкрайна консумация на авокадо (което според нея е "хранителна кралица на стайна температура") и жестокото й сако. Все пак оценяваме искреността, от която дневната доза шок у нас надвиши нормите.

More Food

Scandi рецепта: глобално обожаваните шведски кюфтенца

Food преди 3 седмици

Усещаме как идните седмици са последното време, в което имаме ентусиазъм за предимно-месни манджи (преди да дойдат жегите и аз-съм-само-на-салата), затова приготвяме БЛВ (бързо, лесно, вкусно) класическите мини скандинавски кюфтенца! 

Какво представлява пескетарианската диета и здравословна ли е тя?

Food преди 3 месеца

Всички сме запознати с растителното хранене, но не всички можем да се премахнем толкова много храни от живота си. Или може би искате да сте вегетарианец или веган, но просто наистина обичате суши. Така или иначе, пескетарианският начин на живот може да отговаря на вашите предпочитания.