Следва

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day

Нездравословен (вкусен) хаос 

Food преди 3 години

"Твърдо НЕ на киселото мляко като вечеря!". Нора Лум е много сладка, но не предполагахме, че гордо би признала как закусва пилешки хапки, обядва два пъти и вечерята й се състои от около 7 ястия (цяло пиле, mac and cheese, 2 порции китайско)... Гледаме видеото на Harper's Bazaar и то ни идва като успокоение в пътите, в които прекаляваме или просто се отдаваме на каквито си желаем хранителни нагони...


Какво яде мама Хадид in a day


Тя е и корица на Harper's, фигурата й е съвършена, кожата - също. Къде отива всичкото това месо и тесто, което консумираш, Нора?! 


Отказът от захарта промени и спаси живота ми


Щурата мацка или яде сладко от момента, в който отвори очи, или не яде нищо до 4 следобед, като малка е пиела кафето си със 17 захарчета, а сега пие по шест чаши черен чай (кофеин в промишлени количества, както се казва)... Не искаме да изброяваме още от хранителните й навици, защото изтръпваме само от тези на закуска, но всички останали хорър моменти са в самото видео тук:

Одобряваме две неща от този клип: концепцията за безкрайна консумация на авокадо (което според нея е "хранителна кралица на стайна температура") и жестокото й сако. Все пак оценяваме искреността, от която дневната доза шок у нас надвиши нормите.

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Мариана Арсова, усмивка за реклама

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започваме с:

More Food