И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day

И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day

Нездравословен (вкусен) хаос 

"Твърдо НЕ на киселото мляко като вечеря!". Нора Лум е много сладка, но не предполагахме, че гордо би признала как закусва пилешки хапки, обядва два пъти и вечерята й се състои от около 7 ястия (цяло пиле, mac and cheese, 2 порции китайско)... Гледаме видеото на Harper's Bazaar и то ни идва като успокоение в пътите, в които прекаляваме или просто се отдаваме на каквито си желаем хранителни нагони...


Какво яде мама Хадид in a day


Тя е и корица на Harper's, фигурата й е съвършена, кожата - също. Къде отива всичкото това месо и тесто, което консумираш, Нора?! 


Отказът от захарта промени и спаси живота ми


Щурата мацка или яде сладко от момента, в който отвори очи, или не яде нищо до 4 следобед, като малка е пиела кафето си със 17 захарчета, а сега пие по шест чаши черен чай (кофеин в промишлени количества, както се казва)... Не искаме да изброяваме още от хранителните й навици, защото изтръпваме само от тези на закуска, но всички останали хорър моменти са в самото видео тук:

Одобряваме две неща от този клип: концепцията за безкрайна консумация на авокадо (което според нея е "хранителна кралица на стайна температура") и жестокото й сако. Все пак оценяваме искреността, от която дневната доза шок у нас надвиши нормите.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.