Следва

Хари Брант, синът на супермодела Стефани Сиймор, почина на 24

Довиждане, Мелания Тръмп, с 50 брилянтни кадъра

Мелания Тръмп е вероятно най-шармантната Първа дама на САЩ в историята

Celebrities преди 3 години

Славянските корени, дискретният характер, неустоимата хубост, красивото съзряване, великолепният стил са част от съществените съставки на едно изключително присъствие в световната история, оборимо от мнозина, одобрявано от повече.

Да си съпруга на Доналд Тръмп е очевидно задача с много неизвестни, но Мелания, тази величествена жена на 50, запази достойнство и присъствие на духа през всичките 4 години от мандата на съпруга си като президент на Америка.

Възхищение будят, освен красотата и младостта й, още осанката, смелостта, финеса и абсурдно перфектната форма, всеки път, в който дамата се показа публично през тези дълги четири официални години.

Блестяща, вдъхновяваща, разкошна, Мелания Тръмп е момиче, което ще липсва на публичната трибуна. Без никакво съмнение.

Изпращаме бившата Първа дама с аплодисменти, с 50 кадъра блясък и с женското: Бъди щастлива, Мелания!

 

 

 

 

 

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.