Следва

WIN IT: Lancôme Idôle Duo

Сюрприз от Тифани: най-малката дъщеря на Тръмп се омъжва

В последния ден от президентството на татко Доналд... 

 

Celebrities преди 3 години

... най-малката му щерка, дете от втория му брак с Марла Мейпълс - Тифани, обяви, че е сгодена и скоро ще каже Да! на избраника си.

Прощалното обръщение на Мелания Тръмп към американците предизвика огромен интерес сред наблюдателите по целия свят (четете тук Прощалната реч на Мелания - мила!). Съпругата на Доналд Тръмп не пожела да покани Джил Байдън на чай и да помогне на новата първа дама да се ориентира в Белия дом, но пък призова американците да изберат "мира вместо насилието". В същия този момент, самият президент преживява невероятен натиск върху устойчивостта си, предвид блокирането му в социалните мрежи, заканите за импийчмънт и чаканите по това изслушвания, както и рекордно ниския си рейтинг.  Най-общо, работите на семейство Тръмп не вървят съвсем гладко, меко казано, което, хоп, изненада, не се отнася за една от представителките на прочутия клан. 


Майкъл Булос  и Тифани Тръмп на 72-ия Фестивал в Кан, 19 май 2019

Най-малката дъщеря на президента - Тифани Тръмп, сподели щастливата новина. Във вторник тя обнародва прощално послание от Белия дом, в което съобщава, наред с останалото, че е сгодена. Сбогувайки се с нацията, момичето изразява благорадност към американските граждани. 

"За мен беше чест да науча толкова много, да участвам в исторически събития и да натрупам толкова спомени заедно със семейството си тук, в Белия дом, и нещо много лично, да се сгодя за моя невероятен Майкъл! Чувствам се щастлива и в очакване на следващите глави от живота си!" - пише дъщерята на президента в социалните мрежи, допълвайки поста със снимка, на която тя и годеникът й Майкъл Булос са щракнати с широки усмивки в Розовата градина на Белия дом.

"Обграден съм с любов през целия си живот! С нетърпение чакам следващия епизод", пише пък Булос в своя анонс за годежа, публикуван в Instagram.

27-годишната Тифани и 23-годишният Майкъл Булос имат връзка от повече от две години, като романът стана обществено достояние след публикация в Instagram през декември 2018-та. Според слуховете, влюбените са се запознали същото лято в Миконос, в плажния клуб на Линдзи Лоан.


Майкъл Булос и Тифани Тръмп в Деня на благодарността в Розовата градина на Белия дом, 26 ноември 2019

Булос е от състоятелно семейство на предприемачи, чиито бизнес е в Нигерия. Учи в Джорджтаун. Самата Тифани израства в Калифорния, където майка й Марла Мейпълс се установява след развода с Доналд Тръмп в края на 90-те. Марла побърза да поздрави дъщеря си и бъдещия зет в своя Instagram, като написа: "Празнуваме безграничния Божи благослов - любовта. Дано Божията благодат и любовта винаги да осветяват пътя ти. Много те обичам, мама". Според близки до двойката, Тифани и Майкъл вече подреждат свой дом в Маями Бийч, в относителна близост с имението на татко Тръмп в Мар-о-Лаго, Флорида. Последните няколки дни влюбените са забелязвани много често в различни точки на Маями.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.