Сюрприз от Тифани: най-малката дъщеря на Тръмп се омъжва

Сюрприз от Тифани: най-малката дъщеря на Тръмп се омъжва

В последния ден от президентството на татко Доналд... 

 

... най-малката му щерка, дете от втория му брак с Марла Мейпълс - Тифани, обяви, че е сгодена и скоро ще каже Да! на избраника си.

Прощалното обръщение на Мелания Тръмп към американците предизвика огромен интерес сред наблюдателите по целия свят (четете тук Прощалната реч на Мелания - мила!). Съпругата на Доналд Тръмп не пожела да покани Джил Байдън на чай и да помогне на новата първа дама да се ориентира в Белия дом, но пък призова американците да изберат "мира вместо насилието". В същия този момент, самият президент преживява невероятен натиск върху устойчивостта си, предвид блокирането му в социалните мрежи, заканите за импийчмънт и чаканите по това изслушвания, както и рекордно ниския си рейтинг.  Най-общо, работите на семейство Тръмп не вървят съвсем гладко, меко казано, което, хоп, изненада, не се отнася за една от представителките на прочутия клан. 


Майкъл Булос  и Тифани Тръмп на 72-ия Фестивал в Кан, 19 май 2019

Най-малката дъщеря на президента - Тифани Тръмп, сподели щастливата новина. Във вторник тя обнародва прощално послание от Белия дом, в което съобщава, наред с останалото, че е сгодена. Сбогувайки се с нацията, момичето изразява благорадност към американските граждани. 

"За мен беше чест да науча толкова много, да участвам в исторически събития и да натрупам толкова спомени заедно със семейството си тук, в Белия дом, и нещо много лично, да се сгодя за моя невероятен Майкъл! Чувствам се щастлива и в очакване на следващите глави от живота си!" - пише дъщерята на президента в социалните мрежи, допълвайки поста със снимка, на която тя и годеникът й Майкъл Булос са щракнати с широки усмивки в Розовата градина на Белия дом.

"Обграден съм с любов през целия си живот! С нетърпение чакам следващия епизод", пише пък Булос в своя анонс за годежа, публикуван в Instagram.

27-годишната Тифани и 23-годишният Майкъл Булос имат връзка от повече от две години, като романът стана обществено достояние след публикация в Instagram през декември 2018-та. Според слуховете, влюбените са се запознали същото лято в Миконос, в плажния клуб на Линдзи Лоан.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.