Следва

Втората дъщеря на Белия дом: Eла Емхоф, облечена чудно

WIN IT: Lancôme Idôle Duo

Изящна безтегловност

All About Life преди 3 години

Idôle, който е символ на съвременното поколение независими жени, беше име на парфюм, а сега е име на парфюм и спирала. След лансирането на Idôle Eau de Parfum, Lancôme дава на нас да погледнем на света и на себе си със стрелчески поглед - с новаторската Lash Idôle. Тя повдига миглите, разширява границите на разделяне на косъмчетата и дава обем с чувство за безтегловност.

Lash Idôle е съставена от екстракт от бял чай и съдържа по-малко восък. Резултат: гел емулсия, която обгръща всяка мигла, плъзга се без усилие върху миглите и осигурява обем и дълготрайност до 24 часа. Бонус: лесно се отстранява! Лице на кампанията е Зендая, която е жената-метафора за целенасочен, смел и свободолюбив човек - житейски воин с ослепителни мигли...

Парфюмът Idôle е аромат на феминизма и смелостта. В плоския нежен флакон се октриват нотки на роза, жасмин, бял шипър и мускус, формирайки флоралния магичен ореол, с който Idôle осветява и подчертавя женското в нас. 

Двата продукта Idôle са привличащи красоти за всяка от нас, защото с парфюма си се представяме на света, а с поглед го завладяваме... Подаряваме на една от вас това едновременно силно и нежно дуо! Спиралата Idôle е налична от днес в douglas.bg и от днес до срядя играта ни е отворена за всяка безгранична жена. Условията за спечелване на тези прелести са в Инстаграм поста ни, желаем късмет! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.