My Style: Най-красивата българка на 2020-та, Невяна Владинова

My Style: Най-красивата българка на 2020-та, Невяна Владинова

Което е поводът да се поговорим с нея и да опознаем стила й. Гран При и Световните първенства, които Неви грациозно оставя зад себе си, са неизборими, с което сме горди. Разговорът с нея е мил, видяхме я в цялата й многообразност. За нас е радост!

View Sofia: Здравей, изглеждаш чудесно! Как избра какво да си облечеш днес? Въобще като застанеш сутрин пред гардероба как процедираш? 
Невяна Владинова:
Здравейте и от мен! Аз съм винаги на настроения. Сега, когато не тренирам и не ходя всеки ден в залата, предпочитам да се обличам по-цивилно, малко ми е омръзнало от анцузи и тренировъчни дрехи, но пък понякога имам нужда да ми е по-комфортно и слaгам просто дънки... Ставам, отварям гардероба и го измислям на момента.

V.S.: Ти отскоро си на нова професионална позиция, втори вицепрезидент на Федерацията, това отрази ли се на стила ти?
Н.В.:
 Определено се отрази. Налага се - няма как да се обличам по същия начин, както досега, но официалният стил ми харесва. Обичам семпли и класически неща и искам още, и още да работя в тази модна посока. Понякога ми е странно и се чувствам прекалено официална, но ми харесва. 

V.S.: Винаги ли залагаш на класиката?
Н.В.: Да! Винаги бежово, черно, бледорозово, бяло. Рядко избирам по-ярки цветове, защото за мен по-стилното е по-семпло.

Коментари: 1

Реалист (2021/01/25 / 10:23)
Хора, моля ви, спрете да купувате боклуците на ZARA, нали уж всички искате да сте sustainable.. :(

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.