Следва

На кого му се получи в стилово отношение и на кого не на Инуагурацията вчера

Втората дъщеря на Белия дом: Eла Емхоф, облечена чудно

Eла Емхоф е фънки присъствието, от което се нуждаем

Celebrities преди 3 години

В деня на инаугурацията на Джо Байдън, Америка получи нов президент, а ние голяма доза значими модни моменти - и добри, и лоши. Докато бившите президенти, сенатори, високопоставени лица и гости се появиха облечени всякак на церемонията в Капитолия, доведената дъщеря на вицепрезидента Камала Харис, Ела Емхоф, грабна вниманието, появявайки се в украсено, карирано палто Miu Miu върху надиплена рокля Batsheva. На фона на визиите на Лейди Гага, Дженифър Лопес и Гарт Брукс, Ела сякаш остави най-различно впечатление, заради автентичния си избор.


На кого му се получи в стилово отношение и на кого не на Инуагурацията вчера


Емхоф, дъщеря на втория джентълмен Дъг Емхоф и доведена дъщеря на Камала Харис, всъщност е моден дизайнер, известна със своите трикотажни изделия и андрогинен, еклектичен стил. Разглеждайки Instagram профила й, не можем да не забележим фънки стила и цветните геометрични фигури по нейните дизайни.

Поради тази причина мнозина в социалните мрежи предположиха, че блестящото палто е направено от нея самата, но тези твърдения се оказаха грешни. Емхоф се превърна в хубаво зрелище с палто Shetland Pied De Poule с украсени рамена и яка от Miu Miu, надиплена бордо рокля Batsheva, a очилата тип джонленънки са страхотен акцент към цялостната визия. Харесваме също и Tom Brown костюма, в който бе облечена при пристигането в столицата. Ела определено вижда модата по по-различен начин, приятно е да има подобни смели, но изтънчени стайлинг решения и на официални събития като Инаугурацията.

Харесваме я: стилът й е забавен, а самата тя придава на облеклото си нотка чувство за хумор. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.