Следва

Beauty индустрията: какво да очакваме през 2021?

Gucci Guilty Love Edition

DEAL OF THE DAY!

Body преди 3 години

Ароматът Gucci Guilty е създаден за силни и независими жени, които знаят какво искат и се задоволяват само с най-доброто. Опдереляйки се като такива, разхождаме се с високо вдигната глава, винаги в най-красивите дрехи и с най-широката усмивка, чувстваме се успешни, силни и могъщи.

Първата стъпка към това да бъдеш велика жена, е в това да ухаеш като такава. Съвсем скоро идва едно много специално време от годината, празника на любовта, и в тази връзка Gucci Beauty представя лимитираната колекция Guilty Love Edition 2021. Ароматът, изпълнен със страст и копнеж, е посветен на онези ексцентрични любовни връзки, които изразяват чувствата си свободно и безкомпромисно.

Лимитираната колекция включва мъжки и женски вариант, като на гърба на всяка бутилка е изписано любовно послание, предназначено да има и продължение: “Не сме заедно, но трябва“ върху женската бутилка и “Трябва да сме заедно, но не сме“ върху мъжката.

Ние сме готови да си подарим това романтично, дръзко и силно преживяване за предстоящия Свети Валентин, поръчваме го директно оттук.

More Body