Следва

Ретрограден Меркурий СКОРО: Транзитът по знаци

Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс заедно

Нова звездна двойка или творчески съюз?

Celebrities преди 3 години

В края на миналата година стана известно, че след продължително затишие Дженифър Лорънс най-накрая се завръща на снимачната площадка - актрисата бе забелязана на сета на комедията "Не гледай нагоре" от Netflix. В същото време създателите на продукцията обявиха, че Леонардо Ди Каприо ще се партнира с Лорънс. И сега, няколко месеца по-късно, звездното дуо започна да работи заедно - актьорите бяха забелязани по време на снимките на една от уличните сцени.

Сюжетът е базиран на историята на двама астрономи, те трябва да тръгнат на „световно турне“, за да предупредят човечеството за приближаващата се комета, която според класиката в жанра трябва да унищожи нашата планета.

Освен Ди Каприо и Лорънс в актьорския състав ще влязат звезди като Кейт Бланшет, Джона Хил, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде, Мерил Стрийп и други.

Точната дата на премиерата все още не е известна.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.