Следва

КРАСОТА: модната афера на принцеса Каролина с Chanel

Искаме удобни, прилепващи перфектно, издържливи дънки? Let's go shopping!

Blue Denims are the most beautiful things since the gondola, обича да повтаря Даяна Врийленд 

Shopping преди 3 години

Малко са ситуациите, в които дънките не са добре дошли (с изключение на сватби, може би, или на свръхофициални събития, отбелязани с black tie) и отгоре на това те вървят с почти всичко. Въпреки че могат да бъдат блестящ избор, след като определите кои стилове се вписват в личния ви дрескод и се чувствате добре, имайте предвид, че пазаруването на деним може да бъде кошмар.

Човекът, който намира за приятно пазаруването на дънки, наистина е рядка птица. Размерите могат да варират бясно, в зависимост от това къде пазарувате, което може да ви подейства наистина обезсърчително. Ето защо просто забравете какво пише на етикета. Вместо това, просто вземете онзи чифт, в който се чувствате най-добре, защото в крайна сметка, така гарантирате толкова важната самоувереност в дългосрочен план. Не забравяйте: различните марки използват различни модели, за да определят размерите, така че оразмеряването по същество е нещо произволно.

Вън от перфектния размер, съществуват още доста подводни камъни Има надеждни специализирани марки - Levi's и Wrangler, например - както и шопинг улици по цял свят, известни с отличния си избор от деним. Тогава, дали ще отидете за класически модел, широк крачол, skinny или права кройка? Какво ще кажете за новата модна мания на хипстърите? Най-добре помислете какви модели вече имате и как обичате да ги носите - това ще ви помогне да стесните опциите.

Разглеждаме някои от най-добрите нови модели джинси за новия сезон в галерията горе. Така получаваме отимална представа измежду какво си струва да избираме. Разбира се,  необходими са доста проби, за да уцелим най-добрите стил и марка, но след като веднъж намерим точните за нас, попълването на гардероба с тази най-секси-между дрехите дреха, става детска игра.  

More Shopping