Искаме удобни, прилепващи перфектно, издържливи дънки? Let's go shopping!

Искаме удобни, прилепващи перфектно, издържливи дънки? Let's go shopping!

Blue Denims are the most beautiful things since the gondola, обича да повтаря Даяна Врийленд 

Малко са ситуациите, в които дънките не са добре дошли (с изключение на сватби, може би, или на свръхофициални събития, отбелязани с black tie) и отгоре на това те вървят с почти всичко. Въпреки че могат да бъдат блестящ избор, след като определите кои стилове се вписват в личния ви дрескод и се чувствате добре, имайте предвид, че пазаруването на деним може да бъде кошмар.

Човекът, който намира за приятно пазаруването на дънки, наистина е рядка птица. Размерите могат да варират бясно, в зависимост от това къде пазарувате, което може да ви подейства наистина обезсърчително. Ето защо просто забравете какво пише на етикета. Вместо това, просто вземете онзи чифт, в който се чувствате най-добре, защото в крайна сметка, така гарантирате толкова важната самоувереност в дългосрочен план. Не забравяйте: различните марки използват различни модели, за да определят размерите, така че оразмеряването по същество е нещо произволно.

Вън от перфектния размер, съществуват още доста подводни камъни Има надеждни специализирани марки - Levi's и Wrangler, например - както и шопинг улици по цял свят, известни с отличния си избор от деним. Тогава, дали ще отидете за класически модел, широк крачол, skinny или права кройка? Какво ще кажете за новата модна мания на хипстърите? Най-добре помислете какви модели вече имате и как обичате да ги носите - това ще ви помогне да стесните опциите.

Разглеждаме някои от най-добрите нови модели джинси за новия сезон в галерията горе. Така получаваме отимална представа измежду какво си струва да избираме. Разбира се,  необходими са доста проби, за да уцелим най-добрите стил и марка, но след като веднъж намерим точните за нас, попълването на гардероба с тази най-секси-между дрехите дреха, става детска игра.  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia