Следва

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк в Ню Йорк

Уличният стил на звездите: галактическата рокля на Cardi B

Okurrr за тази рокля

Street Style преди 3 години

Ексцентрична, вълнуваща и МНОГО странна, тя е жената, която носи дизайнерски чанти от архива на Chanel и Birkin само за да се излежава край басейна. Свикнахме да виждаме Карди Би във всякакви уау и oh my god аутфити; понякога ни харесва, понякога не. Трябва да признаем обаче старанието и смелостта, защото за рапърката дори отиването до магазина е възможност да покаже новия си Haute Couture тоалет пред камерите.


Cardi B в опит да засенчи Айфеловата кула e #mood


Този уикенд звездата бе забелязана заедно със съпруга си Офсет на ул. Родео Драйв в Лос Анджелис, на шопинг. За привидно обикновения повод Карди облича триизмерна рокля, която мигновено приковава вниманието.

Футуристичната рокля е дело на дизайнера Пиер-Луи Оврей, възпитаник на лондонския колеж по изкуства Central Saint Martins. Известен e със своите сложнo оформени произведения на изкуството, като често работи с пяна и латекс. Дрехите със сигурност нe спадат в категорията ready-to-wear и докато работата на дизайнера подражава на научната фантастика, Карди, винаги с радост поемаща модни рискове, решава да разходи “костюма“ на кратка шопинг терапия. 

Полупрозрачната галактическа рокля с драматично сърцевидно деколте, повдигнати рамене и пуловер, обгръщащ горната част на гърдите, създава изключителна илюзия върху тялото на Карди. Аутфитът е допълнен с кожени червени токчета YSL и координирани тъмночервени слънчеви очила.


Да или Не? 3D Balenciaga-та на Cardi B?


Като се има предвид, че смелата визия на Карди е идея на нейния стилист, Колин Картър, вероятно този аутфит е въплъщение на недоволството от карантината. Кой може да я вини? С неограничен достъп до първокласни луксозни и Haute Couture дизайни, но без причина и събитие, на което да ги облече, е напълно нормално звездата да иска да превърне излизането от дома в дефиле. Така или иначе тя целогодишно упражнява умението си да скандализира и изненадва, но този път вдига летвата високо.

More Street Style