Следва

Christian Dior, SPRING 2021 COUTURE

От 5 до 330 хиляди: Скъпите дрехи на кралското семейство

All the Royalties: "Няма място за пестене!"

All fashion преди 3 години

Преобладаваща част от членовете на британското кралско семейство можем спокойно да определим като нещо-подобно-на-модни-икони под претекст изтънчено чувство за стил и МНОГО скъпи избори. Съчетавайки дизайнерски дрехи с по-нисък клас брандове, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са известни с навика да комбинират Zara и H&M с Chanel и Stella McCartney, което все пак никак не излиза тънко...


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Въпреки това, като се има предвид, че кралското семейство струва около 88 милиарда щатски долара, не би трябвало да ни изненадва фактът, че техните интересно подбрани ансамбли са точно толкова скъпи, колкото подобава. От строго официални и ежедневни рокли до палта и дамски чанти, тези артикули се предлагат на неимоверни цени, но това сякаш е в реда на нещата.


Коя кралска етърва харчи повече за дрехи?


Поинтересувахме се колко точно струва удоволствието да се обличаш като кралица или принцеса. Разглеждаме едни от най-скъпите кралски аутфити надолу и си помечтаваме да облечем тези екстравагантни и красиви модни бижута.

Годежната рокля Erdem на принцеса Юджини

На обявяването на годежа си с Джак Бруксбанк през 2018-та принцеса Юджини е облечена във флорална рокля Erdem, за която Insider съобщава, че е на стойност 5 175 долара.

Роклята на Меган Маркъл от Roland Mouret

През 2019-та, докато е бременна с Арчи, Меган Маркъл присъства на представление Cirque du Soleil, облечена в това, което от Insider отново потвърждават, е блестяща рокля на Roland Mouret на стойност 5 595 долара.

Кейт Мидълтън в Chanel

Кейт, облечена в туид рокля Chanel, по време на официален кралски годеж в Париж през 2017-та. Тази рокля мечта се оценява на приблизително 10 000.


Кралски дрескод: чантите на Кейт Мидълтън, 10-те й най-любими


Сватбената униформа на принц Хари от Dege&Skinner

За сватбата с Меган Маркъл през 2018-та принц Хари облича униформа Dege&Skinner по поръчка, за която е дал 10 246 долара, но това всъщност нищо не е за един престолонаследник предвид повода.

Кейт Мидълтън в Alexander McQueen

На наградите BAFTA през 2017-та Кейт Мидълтън носи флорална рокля Alexander McQueen. И колкото и да не е за вярване, че е въззможно кралска особа да си позволи да облече една и съща дреха два пъти, Кейт се появява в роклята отново през 2019-та, но този път с по-различни ръкави. Всъщност прощаваме повторението, сещайки се, че дизайнът струва 10 605 долара.

Меган Маркъл в Oscar de la Renta

На наградите на Австралийското географско общество през 2018-та Меган Маркъл се качва на сцената, облечена в черна рокля Oscar de la Renta. Това чудно творение от птички и тюл струва 13 044 долара.

Кейт Мидълтън отново в McQueen

За сватбата на по-малката си сестра Пипа Мидълтън през 2017-та, Кейт Мидълтън избира розова рокля Alexander McQueen, изключително любимия й бранд. Облеклото, включващо координирана шапка от Jane Taylor и обеци Kiki McDonough, е на стойност около 14 000 долара.

Меган Маркъл в Givenchy

Меган Маркъл приковава вниманието и погледите към себе си, появявайки се за първи път на кралски годеж без принц Хари, а в компанията на кралица Елизабет. За повода избира рокля Givenchy на стойност 18 000.

Годежният портрет на Меган

За официалния годежен портрет с принц Хари Меган носи прозрачна рокля от Haute Couture колекцията на Ralph&Russo от 2016-та, която струва приблизително 75 000 долара.

Меган Маркъл в Stella McCartney

След официалната сватбена церемония в замъка Уиндзор през 2018-та, Меган Маркъл облича чисто бяла рокля Stella McCartney с копринен креп за 157 000 долара за приема във Frogmore House.


Аналитично: Тhe body language на кралската сватба и какво го отличава от този на предната


Сватбената рокля на Меган

По пътя към олтара Меган Маркъл върви облечена в изискана сватбена рокля Givenchy, проектирана от Клеър Уайт, на стойност умопомрачителните 265 000 долара, но за това изящество си струва.

Сватбената рокля на Кейт Мидълтън

И наградата за най-скъпo облекло, носено от кралска особа, отива при Кейт. Великолепната сватбената рокля Alexander McQueen, проектирана от Сара Бъртън, струва приблизително 332 000 долара, 100 кадъра с нея разглеждаме ТУК.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.