Следва

Тийзърът на новата кутюр колекция на Chanel

Fashion Starter: Сестри Хайм - 7 days, 7 outfits

Коя се облича най-добре? е въпросът всъщност

All fashion преди 3 години

Поп-рок дивите, кръстили групата HAIM сами на себе си, показват пред Vogue какво, защо и как обличат всеки ден от седмицата. Много сантимент и много музика в иначе не идеалните им избори, но са сладки и забавляват. Алана, Есте и Даниел обичат да обличат Prada, Bottega Veneta и Chanel, макар че никога не са очаквали, че ще могат да си ги позволят... Разглеждаме 3 по седем тоалета надолу, в анкетата питаме коя най ви харесва. 


Fashion Starter: Ашли Греъм - 7 days, 7 outfits


Понеделник
Любими винтидж тениски: Мерлин Менсън, 'Earth Wind' and 'Fire и Black Sabbath'. Класически рокерски тениски в дънки се носят в понеделник, явно, винаги с кожено яке или манто, кожени боти или кубинки. Липсват ни концертите...
Pro Tip: всичко, което е в гадероба на мама е винтдиж (и това не е обида). Не позволяваме на майките си да изхвърлят дрехи!


Алана: Marilyn Manson Iconic Logo тениска, Byfar токове, Levi’s Premium 501 дънки
Даниел: Earth Wind & Fire винтидж тениска, Simon Miller боти, Levis Premium дънки
Eсте: Black Sabbath тениска, Labucq боти 

Вторник
Zoom Looks: Какво?! Обясняваме: 90% от връзките днес "минават по телефона", така че момичетата искат да са красиви за онлайн обожателите си. Окей... like-a-boss дълга рокля (лятна, защото вкъщи може), винтидж панталон и мек пуловер с гол гръб, малка черна роля (естествено).
Pro Tip: Да се гласим за онлайн срещи вече е важно; да не се подценява!


Алана: рокля Ssense, обеци Sunnei
Даниел: топ Eckhaus Latta
Eсте: Helmut Lang минирокля

Сряда
Dream Editorial Looks: Нещо като бохо булчинска рокля, панталон стил диско топка и негола-гола визия мечтаят момичетата за блестящите си моменти. Якетата им са все страхотни, единственото нормално в този почти приятен хаос от щуротии. 
Pro Tip: Грубите боти са голямо нещо в момента, в бяло ни харесват!


Алана: рокля и палто Bottega Veneta, боти Nodaleto, 
Даниел: риза и панталон, боти на ток, тренч Bottega Veneta
Eсте: рокля Mugler

Четвъртък
С едно око към миналото: "Всяка дреха има история", признават, а и очевидно си пазят всичко. Съвсем обикновени дрехи като тениска на Мадона, разкроена пола или дънкови къси панталони може да са по-скъпи на душата от Bottega Veneta.
Pro Tip: Терапевтично преживяване е да облечем нещо старо, което носи специални спомени. Вече нищо не бихме изхвърлили.


Алана: пуловер Zara, пола Michael Kors 
Даниел: риза Chloe, дънкови панталони Levi's
Eсте: панталон J Brand, тениска Madonna 


Fashion Starter: Хейли Бийбър - 7 days, 7 outfits


Петък
Заведи ме на среща: Тайно искат да са Кери Брадшоу (всички понякога изпитваме това носталгично high fashion привличане към нея) - рокля Prada, a за жените, които не се чувстват като себе си в рокля, класически кожен панталон и бял топ, а тези, които не са нито едното, нито другото - памучно сетче потник и пола (в случая Levi's). Почти романтични и почти casual са тези аутфити, съвсем подхождат на небрежното излъчване на сестрите.
Pro Tip: На вино с приятелки също се брои за среща.


Алана: рокля и обувки Prada
Даниел: топ Redone, риза Kwaidan Editions, панталон Awake Mode, чанта Madea
Eсте: пола и топ Levi's

Събота
Airport Looks: Всички сме единодушни, че най-важното при пътуването е комфортът. Не колко си секси, не колко скъпо си облечен, не колко стилно. Дрехите, които влизат в употреба в случая са 80-тарски анцуг от лъскава материя, карго панталони и, естествено, худи (може да е мърч). 
Pro Tip: Понякога най-доброто е в мъжката секция. 


Алана: маратонки New Balance, 
Даниел: маратонки и панталон Prada 
Eсте: панталон Our Legacy, кецове New Balance

Неделя
Уикенд визии, ама и за всеки ден стават: Ама и ние така се обличаме - ризки, дънки, понякога мъжки блейзър, чантичка Chanel... Определено най-сполучливият "ден" за мацките, ако се обличат така често, всичко май е наред.
Pro Tip: Намаленията са чисто съкровище (затова имаме шопинг с НАЙ-намалените неща в момента) - никога не знаеш какво ще си намериш за два кинта...


Алана: пуловер Jean Paul Gauliter , лоуфъри Prada, 
Даниел: риза Off-White, 
Eсте: топ Helmut Lang, дънки Levi's

Видеото на Vogue e на линка:

Анкета

Коя се облича добре?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.