Следва

Тийзърът на новата кутюр колекция на Chanel

Fashion Starter: Сестри Хайм - 7 days, 7 outfits

Коя се облича най-добре? е въпросът всъщност

All fashion преди 3 години

Поп-рок дивите, кръстили групата HAIM сами на себе си, показват пред Vogue какво, защо и как обличат всеки ден от седмицата. Много сантимент и много музика в иначе не идеалните им избори, но са сладки и забавляват. Алана, Есте и Даниел обичат да обличат Prada, Bottega Veneta и Chanel, макар че никога не са очаквали, че ще могат да си ги позволят... Разглеждаме 3 по седем тоалета надолу, в анкетата питаме коя най ви харесва. 


Fashion Starter: Ашли Греъм - 7 days, 7 outfits


Понеделник
Любими винтидж тениски: Мерлин Менсън, 'Earth Wind' and 'Fire и Black Sabbath'. Класически рокерски тениски в дънки се носят в понеделник, явно, винаги с кожено яке или манто, кожени боти или кубинки. Липсват ни концертите...
Pro Tip: всичко, което е в гадероба на мама е винтдиж (и това не е обида). Не позволяваме на майките си да изхвърлят дрехи!


Алана: Marilyn Manson Iconic Logo тениска, Byfar токове, Levi’s Premium 501 дънки
Даниел: Earth Wind & Fire винтидж тениска, Simon Miller боти, Levis Premium дънки
Eсте: Black Sabbath тениска, Labucq боти 

Вторник
Zoom Looks: Какво?! Обясняваме: 90% от връзките днес "минават по телефона", така че момичетата искат да са красиви за онлайн обожателите си. Окей... like-a-boss дълга рокля (лятна, защото вкъщи може), винтидж панталон и мек пуловер с гол гръб, малка черна роля (естествено).
Pro Tip: Да се гласим за онлайн срещи вече е важно; да не се подценява!


Алана: рокля Ssense, обеци Sunnei
Даниел: топ Eckhaus Latta
Eсте: Helmut Lang минирокля

Сряда
Dream Editorial Looks: Нещо като бохо булчинска рокля, панталон стил диско топка и негола-гола визия мечтаят момичетата за блестящите си моменти. Якетата им са все страхотни, единственото нормално в този почти приятен хаос от щуротии. 
Pro Tip: Грубите боти са голямо нещо в момента, в бяло ни харесват!


Алана: рокля и палто Bottega Veneta, боти Nodaleto, 
Даниел: риза и панталон, боти на ток, тренч Bottega Veneta
Eсте: рокля Mugler

Четвъртък
С едно око към миналото: "Всяка дреха има история", признават, а и очевидно си пазят всичко. Съвсем обикновени дрехи като тениска на Мадона, разкроена пола или дънкови къси панталони може да са по-скъпи на душата от Bottega Veneta.
Pro Tip: Терапевтично преживяване е да облечем нещо старо, което носи специални спомени. Вече нищо не бихме изхвърлили.


Алана: пуловер Zara, пола Michael Kors 
Даниел: риза Chloe, дънкови панталони Levi's
Eсте: панталон J Brand, тениска Madonna 


Fashion Starter: Хейли Бийбър - 7 days, 7 outfits


Петък
Заведи ме на среща: Тайно искат да са Кери Брадшоу (всички понякога изпитваме това носталгично high fashion привличане към нея) - рокля Prada, a за жените, които не се чувстват като себе си в рокля, класически кожен панталон и бял топ, а тези, които не са нито едното, нито другото - памучно сетче потник и пола (в случая Levi's). Почти романтични и почти casual са тези аутфити, съвсем подхождат на небрежното излъчване на сестрите.
Pro Tip: На вино с приятелки също се брои за среща.


Алана: рокля и обувки Prada
Даниел: топ Redone, риза Kwaidan Editions, панталон Awake Mode, чанта Madea
Eсте: пола и топ Levi's

Събота
Airport Looks: Всички сме единодушни, че най-важното при пътуването е комфортът. Не колко си секси, не колко скъпо си облечен, не колко стилно. Дрехите, които влизат в употреба в случая са 80-тарски анцуг от лъскава материя, карго панталони и, естествено, худи (може да е мърч). 
Pro Tip: Понякога най-доброто е в мъжката секция. 


Алана: маратонки New Balance, 
Даниел: маратонки и панталон Prada 
Eсте: панталон Our Legacy, кецове New Balance

Неделя
Уикенд визии, ама и за всеки ден стават: Ама и ние така се обличаме - ризки, дънки, понякога мъжки блейзър, чантичка Chanel... Определено най-сполучливият "ден" за мацките, ако се обличат така често, всичко май е наред.
Pro Tip: Намаленията са чисто съкровище (затова имаме шопинг с НАЙ-намалените неща в момента) - никога не знаеш какво ще си намериш за два кинта...


Алана: пуловер Jean Paul Gauliter , лоуфъри Prada, 
Даниел: риза Off-White, 
Eсте: топ Helmut Lang, дънки Levi's

Видеото на Vogue e на линка:

Анкета

Коя се облича добре?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.