Следва

Кейт Мидълтън в 11 вечерни тоалета, които ще помним дълго

Нарисувай ми слънчице, мече, звездичка - новият симпатичен Nail Trend е тук

Черешки, ягодки, малинки... 

 

Nails преди 3 години

Детските рисунки са удивително умилителна материя - палави, чисти и нежни, те са в състояние да усмихнат и най-сърдития типаж. Само преди дни, певицата от групата Blackpink -  Джени, сподели с феновете си нов маникюр - върху дългите нокти на звездата греят разкошни детски пейзажи, нарисувани не от дете, обаче, а от южнокорейския нейл-мастър Пак Иън Кен. Резултатът е приятно наивен и много мил, точно от какъвто се нуждаем в този момент.
Въпреки че рисунките изглеждат много прости, би било сложно да ги нарисувате сами - задача като тази е по силите единствено на специалист. Нямате под ръка детска работа за пример? Няма проблем - следват 5 супер симпатични идеи за вдъхновение и референция. 

Рисунки на цветчета

Абсолютен хит както сред рисунките на мъниците, така и сред вариациите по темата в нейл-арта, са именно цветенцата. Правилото: колкото по-семпло и простичко е нарисувано цветенцето, толкова по-добре. Ярките венчелистчета се рисуват най-лесно на принципа на маргаритката: кръгла точка в средата и разноцветни листенца наоколо й. Искате по-сложен дизайн - за отправка служи работата на Такаси Мураками, просто прелестна. 




Ягоди и фрукти

Дизайн в стила на първия детски натюрморт също е право в целта - веселите картинки на лимон, кайсия, ягода със сигурност присъстват и във вашите детскоградински художествени опити. Същото възприемаме върху маникюра си, като звезда е черешката. 

Любими герои

Героите от анимационните филми, приказните персонажи или просто готини рисунки на животни, се вписват повече от органично в ежедневния маникюр. Най-важното е да не прекаляваме с блясъка - за добър ефект е достатъчен един ярък щрих върху прозрачен или бежов фон.

Усмихнати личица

Най-бързата и примитивна, в добрия смисъл, рисунка, украсявала страниците на тетрадките и учебниците ни навремето, е именно усмихнатото личице. Миксирайте с разноцветни лакове, ако изпитвате носталгия по детството, или помолете специалист да изпълни рисунката в жълто, специфичен комплимент към творчеството на Nirvana.

Весела абстракция

Не успявате да изберете само едно нещо - смело рисувайте върху ноктите всичко и веднага. Именно така се решаваха проблемите с белия лист когато бяхме малки. Странни пейзажи или току що измислени герои на фона на пърхащи облаци и сочни тревни оттенъци могат да влязат в ролята на своеобразен тест на Роршах. Колкото по-ярки са тоновете, толкова повече душата ни копнее за лято. 

 

More Nails