Нарисувай ми слънчице, мече, звездичка - новият симпатичен Nail Trend е тук

Нарисувай ми слънчице, мече, звездичка - новият симпатичен Nail Trend е тук

Черешки, ягодки, малинки... 

 

Детските рисунки са удивително умилителна материя - палави, чисти и нежни, те са в състояние да усмихнат и най-сърдития типаж. Само преди дни, певицата от групата Blackpink -  Джени, сподели с феновете си нов маникюр - върху дългите нокти на звездата греят разкошни детски пейзажи, нарисувани не от дете, обаче, а от южнокорейския нейл-мастър Пак Иън Кен. Резултатът е приятно наивен и много мил, точно от какъвто се нуждаем в този момент.
Въпреки че рисунките изглеждат много прости, би било сложно да ги нарисувате сами - задача като тази е по силите единствено на специалист. Нямате под ръка детска работа за пример? Няма проблем - следват 5 супер симпатични идеи за вдъхновение и референция. 

Рисунки на цветчета

Абсолютен хит както сред рисунките на мъниците, така и сред вариациите по темата в нейл-арта, са именно цветенцата. Правилото: колкото по-семпло и простичко е нарисувано цветенцето, толкова по-добре. Ярките венчелистчета се рисуват най-лесно на принципа на маргаритката: кръгла точка в средата и разноцветни листенца наоколо й. Искате по-сложен дизайн - за отправка служи работата на Такаси Мураками, просто прелестна. Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.