Следва

Нов дизайнерски магазин в София. Camouflage

Мъжката седмица на модата в Милано показа есенно-зимните тенденции при господата

Започва поредица от...

Fashion преди 14 години

Започва поредица от грандиозни модни събития и както винаги в края на първото такова за 2010 вече се подготвяме за голямата хапка, наречена Модни седмици.

И тази година ViewSofia ще предава за теб горещи новини от мястото на събитието като завледее модните столици на Франция и Великобритания. Вече нямаме търпение да погледнем в бъдещето с есенно-зимните колекциите на световните лейбъли, както и да си вземем сезонната порция положително модно влияние.

По традиция Мъжките модни седмици са първи в списъка със събития, а Милано даде силен старт с някои от най-емблематичните дизайнери.

Какво ще се случи в мъжката мода през есента и зимата на 2010-2011г, ето един малък разбор на най-доброто, което видяхме по миланските подиуми.

Разбира се, започваме с Alexander McQueen.



Принтове, принтове и.. о, да, принтове плюс маски ала банков-обир-ски-екип. И принтове дори по обувките! По някои дрехи се изливаха купчини от човешки черепи и кости, а върху други McQueen просто бе разлял боите. Можеш или да се опитваш да го проумееш до безкрайност или просто да го приемеш такъв – необикновен, брилянтен и дяволит.

Burberry Prorsum




С двуредовите си вълнени палта и и ботуши от овча кожа, мъжете на Кристофър Бейли са готови за руския фронт. Без нито една вратовръзка или класическа риза, ясно е, че звездата на това ревю беше връхната дреха.

Dsquared



Ако разкървавен хокеист се сблъска с пънкар и рокаджия, резултатът ще е това, което ни предлагат Дан и Дийн за идната есен. Общо взето много кръв, вталени блейзъри и задължителните Dsquared дънки.

Jil Sander



Колекция, колкото причудлива, толкова и минималистична. Върху ризи и костюми са пришити трапецовидни и ромбоидни парчета и големи количества вакса.

Vivienne Westwood



Мъжете на Вивиан се разхождаха въху кашони, с натрупани върху себе си безпрецедентно еклектични комбинации от дрехи - кой каквото хване. С пазарски колички, пълни с вестници и картонени аксесоари, нищо не липсваше, за да изгради тоталния имидж на бездомен клошар. Много шик!



Neli Barret, Pringle of Scotland,Prada също имаха добри попадения при връхните дрехи и панталоните. Иначе обичаме пуловерите на Pringle of Scotland.

Тръпнем в очакване да премине парижката вихрушка, очаквай подробен репортаж другата седмица!

More Fashion