Следва

Make Up Trends: Мon amour, почти св. Валентин е!

Кейт Мидълтън в 11 вечерни тоалета, които ще помним дълго

Херцогинята на Кеймбридж излъчва естествен блясък и усет за мода, да не говорим за афинитета й към изящни силуети и омагьосващата визия на Александър Маккуин

Celebrity beauty преди 2 години

Спомняте ли си червената рокля, която Кейт облече на посещение в Кардиф през декември? Или пък специално ушитата рокля с бродерия в бяло и злато, която краде погледи по време на шоуто на BAFTA през 2020? И, разбира се, сватбената й рокля (с 9 фута шлейф), която херцогинята придържа ефирно по пътя към олтара в Уестминстърското абатство през 2011г. (четете още: Историята на най-великия годежен пръстен в света - сапиференото съвършенство на Даяна и Кейт Мидълтън)


Кейт Мидълтън в Alexander McQueen


Сватбената рокля на Кейт Мидълтън, 2011г.


Royal Wedding #1: Да си припомним сватбата на Уилям & Кейт в 100 кадъра


С ефекта на Кейт, който гарантира, че всичко, което носи, ще бъде разпродадено в рамките на часове след заснемането й, умението на херцогинята за миксиране на улични марки и висша мода, заедно с нейната склонност към рециклиране на любими дрехи, говори за решителен и земен подход към славата. Сред любимите й британски дизайнери - включително Erdem, Philip Treacy и Emilia Wickstead - се нареждат достъпните силуети на L.K. Bennett и Reiss, предлагайки изобилие от подходящи ансамбли за всякакви метеорологични условия, а на върха неизменно стои именно ултра поддържаното, прилепнало дълго палто (четете още: Твърде дълго, може би? Но пък й стои чудесно: червеното манто на Кейт).

В чест на симпатиите ни към тази интересна и красива жена, която на 9 януари навърши 39 години, View Sofia събра в кадри изключителните вечерни избори на кралската икона - роклите, които заслепяват и роклите, откраднали сърцата на милиони.

1. Блясък на BAFTA

Херцогинята на Кеймбридж и Александър Маккуин са динамично дуо, което датира от 2011 г., когато тя носи тази красива рокля от лилав шифон, съчетана с обеци, взети назаем от самата кралица, докато присъства на събитието на BAFTA Brits To Watch в театър Беласко в Лос Анджелис.

2. Всички в бяло (и златно) през нощта

Преди да облече тази изискана бяло-златиста, сложно бродирана рокля на BAFTA през 2020 г., Мидълтън за пръв път е забелязана в нея по време на кралското турне през 2012 г. в Източна Азия и Тихия океан, когато присъства на държавна вечеря в Националния дворец на Малайзия в Истана Негара.

3. Поп цвят

Един от най-неочакваните моменти в стила на Мидълтън: дискотечна рокля на Tory Burch за частна вечеря в Бутан през 2016 година.

4. Царствена романтика

Херцогинята на Кеймбридж внася нотка кралска романтика на лондонска гала вечеря с тази драматично драпирана розова рокля от тюл на Gucci и искрящи обувки Cabrina от Oscar de la Renta през 2019 година.

5. Проста елегантност

Перфектна двойка: херцогът и херцогинята на Кеймбридж изглеждат елегантни както винаги на гала вечеря в Лондон през 2011 г. Мидълтън избира перфектната розова палитра, този път подписана от Джени Пакъм. Инкрустираната с кристали Сваровски перлена рокля върви с повече от подходящия клъч на Prada, модел Raso .

6. Изумруден град

Херцогинята на Кеймбридж излъчва изящество, докато носи ослепително зелена рокля от един от любимите й дизайнери, Джени Пакъм, на посещение в Пакистан през 2019 г.


Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят


7. Семейни ценности

Още през 2011 г. херцогинята изглежда зашеметяващо на червения килим в черна шифонена рокля на Александър Маккуин без презрамки. Моделът, скъп, но вечен, се разпродава за минути след височайшата поява. 

8. Летни трепети

Леката и красива рокля на Barbara Casasola е отговорът на Мидълтън на въпроса: Как изглежда перфектното полуофициално лятно облекло. Събитието е в лондонския Природонаучен музей през 2016 г.

9. Сватбени камбани

Кралската сватба е събитието, което обсебва 2011 г. (особено булчинската рокля на херцогинята от Александър Маккуин, която е изключително зрелищна). Тук Мидълтън носи също толкова зашеметяващ модел, създаден от Сара Бъртън и Александър Маккуин за сватбения й прием.

10. Блясък с бижута

С пищни и съвършено точно подбрани бижута, херцогинята прави така, че пелерината на  бледорозовата й рокля Alexander McQueen да издигне стила на майчинство до нови висоти през 2018 година.

11. Кралско червено

Като дългогодишна привърженичка на нововъзникващите британски дизайнерски къщи, херцогинята облича червена рокля с пайети от Needle&Thread и завършва визията си с подходящи рубинено червени токчета на прием в Бъкингамския дворец през 2020 година (четете още: Новите чанти на Кейт Мидълтън, catchy бранд на хоризонта).

More from View Sofia

Махни-си-сам... акрилната ноктопластика

Nails преди 3 години

Салоните за красота са затворени за неопределено време поради разпространението на коронавируса, което, разбира се, рефлектира върху бретона ни, който става все по-дълъг, косите ни се връщат към фабричните си настройки, а акрилните нокти, оформени преди две-три седмици, израстват все повече с всеки изминал ден...

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи