Следва

Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице

Make Up Trends: Мon amour, почти св. Валентин е!

We're bringing sexy back!

Face преди 3 години

14-и февруари е един колкото любим, толкова и нелюбим ден, но определено дава чуден повод да развихрим стайлинг уменията си (не че принципно имаме нужда от поводи). Не зависимо дали празнувате Свети Валентин или Трифон Зарезан - it’s time to look fierce!

Най-вероятно няма да можем да отидем с половинките си на романтична вечеря в онзи скъп италиански ресторант, за който мечтаем и който ни липсва, но дори на среща вкъщи или в Zoom е наложително да се чувстваме красиви и специални на този ден. Няма да пропуснем традиционния маникюр с любовна тематика (а още по-чудесна е идеята за най-тренди маникюра в момента - нокти с детски рисунки) или да си купим още един чифт луксозно бельо, само гримът остана... Хубавото е, че тази година ще имаме повече време, което да отделим на визията си, за да омаем половинката или да се влюбим в себе си... 

YouTube е безмерната енциклопедия "как-се-прави", включително и за "как-се-прави-неимоверно-влюбващ-грим", и там намираме някои нови трикчета от любими beauty гурута, които да изпробваме и усъвършенстваме, за да сме готови с тази част от визията за любовния празник. 

1. Rosy Eyes

Семпло, красиво и нежно - тази розова визия е чиста романтика. Следваме инструкциите старателно, за да постигнем този барби вайб.

2. Класическа red лips визия

Класиката си е класика! Свежите червени устни изпъкват и приковават погледа мигновено, а кафявите неутрални сенки и черната спирала подчертават окото и му дават естествена сила. Наричаме това killer look!

3. Blush!

Така или иначе на Св. Валентин се червим (ако сме с правилния кавалер, чиито ухажорски умения са on point), но ако бузите ни са дозирани с одостатъчно от червенина, изглеждаме съвсем сладки.

4. Glossy

Тази визия е може би една от най-любимите ни, защото изглежда сякаш нямаме особено много грим, а всъщност техниката е много ефектна - много блясък, само това е нужно!

5. Model face

Вярвате или не, има начин да направим опушено око по фин начин. Трикът: използваме кафяви сенки като тази неутрална палитра от MAC вместо черен или сив цвят. След това блендваме, докато не постигнем желания ефект. Желаем и много рошави вежди (повече за тях ТУК)!

6. ДЪЛГА очна линия

Перфектната котешка очна линия е кокетна, забавна и лесна за изпълнение. Рисуваме линията, както обикновено, но удължаваме крилото й колкото искаме, тоест много; ако ръцете затреперят от вълнение преди срещата, помагаме си с клечка за уши или лепящо се листче. 


Как Селена Гомез извайва котешки очи, гледаме във видеото на Vogue


7. Винени устни

14-и февруари негласно е денят на целувките... Колкото по-тъмно е червилото, толкова по-сладка е нощта. Когато избираме тъмни цветове за устните, е много важно да обърнем внимание на текстурата. Все пак не искаме да се налага да тичаме до тоалетната на всеки пет минути, за да проверим дали всичко е наред. Избираме супер матово, дълготрайно течно червило, за да дадем дълбочина и силно усещане на визията си. 

8. Стил "Холивуд"

Ако изпаднем в съмнения, веднага залагаме на златните сенки за една и примамлива, и секси, и класическа визия. Освен това е супер лесен начин да привлечем внимание към очите си, все пак знаем колко е важен очният контакт на среща...

9. Extreme Pink

Да, розовото е леко предсказуемо, когато става въпрос за Свети Валентин, но не и когато сме смели с него. Тази визия е именно за онези дами, които са готови да покажат новото си, по-ярко Аз.

10. Звезден глам

С пълно доверие се оставяме в ръцете на Рири за тази хроматична жестока визия, която със сигурност ще изненада любимия. Металическото лилаво е доста приятно отклонение от традиционните за празника розово и червено. Тази извънземно добра визия със сигурност ще събуди разни фантазии в съзнанието на партньора, така че защо не?

More Face