Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 01.02 - 07.02

Мария Бакалова за Vogue

Дали скоро няма да я видим и на корица?

Celebrities преди 3 години

Дали талантът или късметът я води в Холивуд не можем да преценим, но е факт, че много малко български артисти могат да се похвалят с подобен мигновен пробив в кино индустрията. 24-годишната бургазлийка се превърна в любимка на американските зрители с участието си в “Борат 2“, който счупи стрийминг рекордите на Amazon Prime и според мнозина е абсолютен претендент за номинация “Оскар“.


Мария Бакалова: дъщерята на Борат, един предизвестен Холивудски триумф


Българката застава и пред обектива на Vogue, облечена в Dior. В интервюто Мария разказва за модния си вкус и през какви стилови периоди е минавала по време на тийнеджърските и студентските си години. Оказва се, че Мария дълго време е подражавала на пънк културата, нещо, което определено изненадва, но с течение на времето визията й поема по-женствен обрат.

Обяснява, че харесва по-класически дизайни с леки ексцентрични акценти: “Винаги съм обичала модата и дрехите - преди много обичах да пазарувам винтидж дрехи“, споделя Бакалова. "Модната къща Dior винаги е била емблематична и красива за мен“, добавя тя. Поканата за първия ред на виртуалното шоу spring/summer 21 e неустоима и Мария, естествено, приема. 

Актрисата разказва за впечатленията си от мистичния филм, представящ Haute Couture колекцията на Dior. “Една от любимите ми визии беше look номер едно, до модела стои кон и всичко изглежда като красива картина. Друга визия, която ми хареса, беше look 11 заради своята закачливост. Усеща се чувството за хумор на Мария Грация. Ще имам късмета да нося тази рокля." Така и не разбираме кога и по какъв повод Мария планира да облече роклята, предполагаме, че е възможно да намеква за виртуалния червен килим на Оскарите...


 Шансът е факт: Мария Бакалова сред фаворитките за Оскар 2021. Кои са останалите?


След това актрисата поема нещата в свои ръце, показвайки подготовката за шоуто на Dior в осем снимки, направени в дома й в Лос Анджелис. Не сме сигурни дали прозрачната червена риза с леопардов принт, съчетана с черен сутиен е идеално решение, но поне на русите жени червеното им отива. А супер късия мини жуп в искрящо червено е too much; колкото до токчетата - стават. Като оставим стайлинг решенията настрана, не можем да не отбележим колко много ни напомня фоторазказа на Мария на една от любимите ни рубрики, My Style, защото приликата е поразителна.

Невяна Владинова в My Style на View Sofia; Мария Бакалова за Vogue

Разглеждаме цялата подготовка на Мария за шоуто на Dior в тези 8 снимки, всяка с лично описание от актрисата:

M.Б.: "Започвам деня си с този красив набор дрехи от Dior. Решения, решения..."

M.Б.: "Имаме победител! Как изглеждам?"

M.Б.: "Дрехите на Мария Грация винаги ме накарат да се чувствам силна и можеща. Личи ли си?"

M.Б.: "Strike a pose! Колкото и да ми се иска да съм в Париж в момента, определено оценявам по-топлия климат на Лос Анджелис през януари."

M.Б.: "Strike a pose! Колкото и да ми се иска да съм в Париж в момента, определено оценявам по-топлия климат на Лос Анджелис през януари."

M.Б.: "Завършен гламър! Откакто сме в карантина не нося много грим, но днес имам специален повод и съм обсебена от тази замечтана визия... Келси Деениан (моята гримьорка) използва палитрата на Dior 5 Couleurs Couture Eyeshadow и завърши грима с спирапата DiorShow."

M.Б.: "И сме готови! Отивам да заема мястото си на първия ред (известно още като хола ми). Нямам търпение да видя колекцията!"

"Чувствам сякаш току-що влязох в страната на мечтите! Bravo Maria Grazia Chiuri - каква разкошна колекция. Ще купя по едно от всичко, моля!"

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.