Следва

Valentino, SPRING 2021 COUTURE

Най-красивите булчински рокли haute couture Пролет/Лято 2021

Великолепна коприна, изящен тюл и неземна дантела в последните кутюрни колекции 

 

All fashion преди 3 години

Който си е отложил сватбата, планирана за 2020-та и я е преместил за 2021-ва, може да се чувства щастлив. Изобилието от прекрасиви рокли за този приказен повод, видяно на протичащата в момента Седмица на висшата мода в Париж, е толкова изумително, толкова привлекателно и толкова влюбващо, че и да не си планирам бракосъчетание, ще ти се прииска.

Думата е за Седмицата на висшата мода Пролет/Лято 2021-ва, до която достигаме в общия случай виртуално, но пък се потапяме в свят на истинско модно изящество, с помощта на фантастично изпълнени модни филми и дигитални ревюта. Припомняме мистичната лента на Dior, в която картите Таро играят първостепенна роля ведно с божествените тоалети на Мария Грация Кюри (всяка рокля в колекцията е наречена в чест на една карта), или дръзкия колър  блок и изобилието от блясък при Valentino.

Както всеки път, и сега, в рамките на форума, с най-голяма наслада разглеждаме предложенията за сватбени рокли на най-големите в дизайна. Като истински подарък възприемаме (нищо, че не са ни искали ръката напоследък) феноменално красивите рокли, потънали в тюл, на Giambattista Valli, или обемните яки с рюшове на Alexandre Vauthier. Отбелязваме, че маниерът на работа на дизайнерите този сезон е значително трансформиран: виртуалните им презентации са изключителни, зрителите сякаш потъват в свят на красота и елегантност (достатъчно е да погледнем отново финала на шоуто на Chanel, в който булката излиза в пищна копринена одежда с копчета по цялата си дължина, яхнала прекрасен кон).

Най-красивите сватбени тоалети на сезона в най-висшия прочит на термина мода - от Fendi до Valentino - разглеждаме в галерията горе. 

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.