Следва

Valentino, SPRING 2021 COUTURE

Най-красивите булчински рокли haute couture Пролет/Лято 2021

Великолепна коприна, изящен тюл и неземна дантела в последните кутюрни колекции 

 

All fashion преди 3 години

Който си е отложил сватбата, планирана за 2020-та и я е преместил за 2021-ва, може да се чувства щастлив. Изобилието от прекрасиви рокли за този приказен повод, видяно на протичащата в момента Седмица на висшата мода в Париж, е толкова изумително, толкова привлекателно и толкова влюбващо, че и да не си планирам бракосъчетание, ще ти се прииска.

Думата е за Седмицата на висшата мода Пролет/Лято 2021-ва, до която достигаме в общия случай виртуално, но пък се потапяме в свят на истинско модно изящество, с помощта на фантастично изпълнени модни филми и дигитални ревюта. Припомняме мистичната лента на Dior, в която картите Таро играят първостепенна роля ведно с божествените тоалети на Мария Грация Кюри (всяка рокля в колекцията е наречена в чест на една карта), или дръзкия колър  блок и изобилието от блясък при Valentino.

Както всеки път, и сега, в рамките на форума, с най-голяма наслада разглеждаме предложенията за сватбени рокли на най-големите в дизайна. Като истински подарък възприемаме (нищо, че не са ни искали ръката напоследък) феноменално красивите рокли, потънали в тюл, на Giambattista Valli, или обемните яки с рюшове на Alexandre Vauthier. Отбелязваме, че маниерът на работа на дизайнерите този сезон е значително трансформиран: виртуалните им презентации са изключителни, зрителите сякаш потъват в свят на красота и елегантност (достатъчно е да погледнем отново финала на шоуто на Chanel, в който булката излиза в пищна копринена одежда с копчета по цялата си дължина, яхнала прекрасен кон).

Най-красивите сватбени тоалети на сезона в най-висшия прочит на термина мода - от Fendi до Valentino - разглеждаме в галерията горе. 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.