Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице

Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице

Деми Мур, доста различна от себе си, се появи онзи ден на ревюто на Фенди на Седмицата на висшата мода в Париж, всички подробности за което са ТУК

 

58-годишната актриса дефилира на подиума в страхотна черна креация и нечовешки обици, като на практика откри ревюто. Очевидно търсен избор на творческия директор Ким Джоунс, който категорично приветстваме. 

Трудно различима, че е тя, Деми Мур изглежда прекрасно, ако трябва да сме честни, въпреки очевидните разлики. Косата е блестяща и млада, кожата - още повече, фигурата - божествена, присъствието на важния моден форум - също. Все пак, стотици фенове на холивудската звезда изразиха силно разочарование от промените по физиономията на госпожа Мур, очевиден резултат от пластична хирургия. 

Очевидни са промените в носа, скулите, брадичката, областта на устата и, общо взето, навсякъде. От което Деми сега не прилича много на Деми преди, но пък очевидно се харесва. Струва ни се, че на хоризонта имаме една нова Шер, така се движи Деми Мур с темпа на пластиките, като разликата е 16 години в полза на Шер. Какви ли трансформации предстои да видим при Деми, просто не можем да си представим. Но сме ок, щом води до удовлетворение.  

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.