Следва

Хайди Клум в бяло на Модната седмица в Берлин

Шестата сватба на Памела Андерсън - СНИМКИТЕ

Готин бодигард и карантина, и хоп, сватба 

Love преди 3 години

Пам Андерсън, този вечен секссимвол, се закле за 6-ти път във вечна обич. 53-годишната звезда се омъжи за Дан Хейхърст на интимна церемония в Канада, а фотографиите показа Daily Mail.

"Влюбена съм. Венчахме се на Коледа с благословията на нашите две семейства и всичките ни познати се радват за нас. Омъжих се в имота, който са купили моите баба и дядо преди 35 години. Тук са се венчали моите родители, които все още са заедно. Чувствам се така, сякаш затварям целия кръг“, емоционална е Памела. 

Сватбеният тоалет на Андерсън е с долна част тип "Пепеляшка“ от Джоана Дилейни и корсет и блуза от модна къща Валентино. Памела пристъпи в шестия си брак в гумени ботуши Hunter.


Развод ми дай... 12 дни след Да!-то или какво стана с петия брак на Памела


„Там съм, където трябва да бъда - в ръцете на мъжа, който наистина ме обича“, казва Пам, добавяйки, че любовта с телохранителя й е пламнала по време на карантината. За Дан се знае много малко, на около 40 е, без да е известна точната му възраст, канадец.  

Припомняме, че Памела вече е казвала заветното „ДА“ пет пъти. Първият брак е с Томи Лий и продължава три години, следва кратък втори брак с Кид Рок, после две сватби с един и същи мъж - Рик Соломон. Миналата година се венча за Джон Питърс, с когото са били гаджета прези 30 години, но бракът беше анулиран.

Популярният модел обяви още, че се изтегля напълно от социалните мрежи.

 Честито, Памела, бъди безкрайно щастлива!

More Love