Следва

Хайди Клум в бяло на Модната седмица в Берлин

Шестата сватба на Памела Андерсън - СНИМКИТЕ

Готин бодигард и карантина, и хоп, сватба 

Love преди 3 години

Пам Андерсън, този вечен секссимвол, се закле за 6-ти път във вечна обич. 53-годишната звезда се омъжи за Дан Хейхърст на интимна церемония в Канада, а фотографиите показа Daily Mail.

"Влюбена съм. Венчахме се на Коледа с благословията на нашите две семейства и всичките ни познати се радват за нас. Омъжих се в имота, който са купили моите баба и дядо преди 35 години. Тук са се венчали моите родители, които все още са заедно. Чувствам се така, сякаш затварям целия кръг“, емоционална е Памела. 

Сватбеният тоалет на Андерсън е с долна част тип "Пепеляшка“ от Джоана Дилейни и корсет и блуза от модна къща Валентино. Памела пристъпи в шестия си брак в гумени ботуши Hunter.


Развод ми дай... 12 дни след Да!-то или какво стана с петия брак на Памела


„Там съм, където трябва да бъда - в ръцете на мъжа, който наистина ме обича“, казва Пам, добавяйки, че любовта с телохранителя й е пламнала по време на карантината. За Дан се знае много малко, на около 40 е, без да е известна точната му възраст, канадец.  

Припомняме, че Памела вече е казвала заветното „ДА“ пет пъти. Първият брак е с Томи Лий и продължава три години, следва кратък втори брак с Кид Рок, после две сватби с един и същи мъж - Рик Соломон. Миналата година се венча за Джон Питърс, с когото са били гаджета прези 30 години, но бракът беше анулиран.

Популярният модел обяви още, че се изтегля напълно от социалните мрежи.

 Честито, Памела, бъди безкрайно щастлива!

More from View Sofia

Принцеса Шарлийн и Принц Албер II, Олена Зеленска, Кралица Максима - още от коронацията на Крал Чарлз III

Celebrities преди 11 месеца

Стана дума за скъпата церемониална рокля на новата кралица, за чудесния стил на кралиците Летисия и Рания, за ослепителната красота на Катрин от Уелс. Следва още висок стил от коронацията на Крал Чарлз III и кралица Камила в Уестминстърското абатство в събота 

Язък: на Гришо и Лолита не им се получи

Celebrities преди 2 години

Григор Димитров и Лолита са се разделили, заключиха техни фенове в Instagram. Най-добрият ни тенисист се радва над над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е богатата рускиня, любовта с която избухна в края на миналото лято

More Love