Следва

Анджелина Джоли на корицата на Vogue: "Чувствам се много по-комфортно на 40, отколкото когато бях по-млада"

„Белезите, които ми донесоха този ангел“: Холзи сподели, че чака бебе, с разтърсващи снимки

Холзи ще бъде майка 

Celebrities преди 3 години

Популярната певица сподели радостта си в Instagram с кадри на беменното си коремче и прилежаща дума „Изненада“. Това ще е първото дете на звездата, рожба на любовта й със сценариста Алев Айдин.

В описанието тя добавя два емотикона - дъга и бебе. „Бебе на дъгата“ е термин, който обичайно се използва за бебенце, което е загубено поради спонтанен аборт.

Холзи винаги е била изключително реактивна по темата за репродуктивното здраве, основно по въпроса за справянето с ендометриозата, като отворено споделя и за спонтанния аборт, който прави по време на концерт. Преди четири години, Холзи е оперирана от ендометриоза, а сега показва белезите от операцията, която й помага да се сбъдне мечтата й да стане майка. 

„Белезите, които ми донесоха този ангел“, пише тя. 

Холзи не само живее с ужасни болки заради ендометриозата, заболяването е причината и за спонтанния аборт. 

„Бях на турне, когато разбрах, че съм бременна. Преди да разбера какво значи това за чен и моето бъдеще... бях на сцената и усетих как губя детето по време на концерта", разказва зваздата и признава, че точно в този момент, в който кърви в сценичното си облекло, решава да се оперира.

Ендометриозата е състояние, при което малки части от ендометриумът (вътрешната обвивка на матката) напускат маточната кухина (cavum uteri) и се прикачват към други органи, разположени в тазовата област. Предизвиква силни болки по време на менструация, проблеми с червата и безплодие. 

Дълго време Холзи е убедена, че няма да може да има деца по естествен път и мисли да замрази яйцеклетки. Но, операцията и промените, които прави в начина си на живот, подобряват значително ситуацията и докторите са категорични, че няма необходимост от подобен ход. 

„Бях много отворена за проблемите си с репродуктивното здраве, за желанието си да замразя яйцеклетки и за ендометриозата. Дълго време не мислех, че ще мога да имам семейство, а това е много, много важно за мен“, казва певицата. 

Бременните фотографии на певицата са красивото доказателство, че мечтите се сбъдват.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.