Следва

Дебютът на Area за Spring 2021 Couture

Красив: Лени Кравиц в рекламата на новия YSL

Едно от най-готините сътрудничества 

All fashion преди 3 години

През лятото на 2020-та брандът Saint Laurent му се довери да представи модната колекция за сезон Есен/Зима 20/21, сега, половин година по-късно, Лени е новото лице на аромата Y Le Parfum.

В рекламната кампания Кравиц не изневерява на разпознаваемия си брутален стил, позирайки в тесни кожени панталони и сако на голо. Харизмата на музиканта се съчетава повече от хармонично с настроението на новия парфюм. Y Le Parfum е аромат, принадлежащ към групата на източно-фужерните, т.е. папратови. Връхните му нотки се доминират от джинджифил, ябълка, грейпфрут и алдехиди, които преминават в градински чай, здравец и лавандула, за да прераснат в края в изобилие от кедър, пачули и тонка боб. "При създаването на Y Le Parfum ми се искаше да изтъкна контраста между искрящото начало и дълбоката чувственост, директно препращаща към Ориента", споделя парфюмерът Доминик Рапион.


Project Y: Лени Кравиц е новото лице на YSL Beauté


Всъщност, любовта към ароматите Yves Saint Laurent е семейна черта при Кравиц. Дъщеря му Зои също партнира на марката, като вече няколко сезона поред е лице на парфюма Black Opium. 

More All fashion