Следва

Онзи път, когато лейди Даяна предизвика кралицата, слагайки огърлица на челото си

We love: принцеса Габриела от Монако, 6, в Dior

Напомня на баба си, принцеса Грейс от Монако

Celebrities преди 2 години

Тя е потомка на род, пълен със стилни жени: като започнем от нейната баба, муза на Хичкок, принцеса Грейс от Монако, майка й, принцеса Шарлийн, двете лели Каролина и Стефани, чак до братовчедите Шарлот Казираги, Татяна Санто Доминго и Беатрис Боромео, така че е съвсем в реда на нещата 6-годишната принцеса Габриела от Монако вече да притежава собствен вкус и дизайнерски гардероб.

Младата принцеса създава малки модни моменти, a ние ги забелязваме. Последният такъв бе присъствието й във вторник на церемонията на Sainte-Devote в Монако, заедно с родителите си и своя брат близнак принц Жак. За повода Габриела носи миниатюрна дамска чанта Lady Dior 
(2800 британски лири), както и обувки с Dior монограм, в които братчето й също е обуто. Освен дизайнерските аксесоари, принцесата е облечена в сладка пастелна розова пола и координирано палто, плюс шапка, която, предполагаме, също е Dior. Очевидно добрият ген и вкус се предават през поколенията...

Самата Dior Lady е особено подходяща за кралската особа, защото сама по себе си е свързана с една такава: дамската чанта е кръстена на покойната лейди Даяна, която се асоциира с модната къща и дизайна, след като приживе се появява с него безброй пъти.


Големите любовни истории: Лейди Ди и Lady DiorMore Celebrities

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 16 часа

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.