Следва

Опа! Камала Харис в Dolce не е добра идея

Синди Крафорд, 54, "Никога не можех да ям каквото си поискам“

Синди Крауфорд, свежа като скреж, за Red Magazine

Celebrities преди 3 години

За мартенското издание на списанието, 54-годишният супермодел позира на плажа, съответно комплиментите за поредната й моделска работа се сипят на талази. 

В интервюто, придружаващо кадрите, Крауфорд говори за безкрайните си тренировки и диети, както и за десетките си голи снимки и такива по бански. 

"Не ми харесва думата "диета", но внимателно избирам какво ям, трябва да е добро. Никога не съм била от хората, които могат да ядат когато каквото си поискат. Даже се ядосвах, гледайки как Кейт Мос хапва хамбургер с пържени картофи, следвани от цигара. Когато се преместих в Ню Йорк, знаех, че или ще променя начина си на живот и хранене или няма да успея да се побера в пробните дрехи за сесии и ревюта." 

"След това родих децата си и разбрах, че тренировките ми повече ме изморяват, отколкото обратното. Имах нужда от тренинг, който да ме енергизира. В този момент от живота ми, целта ми е единствено да не си причиня травма. Затова сега залагам предимно на упражнения за разтягане и пилатес. Вече не виждам смисъл да провеждам онези тежки тренировки от миналото ми", споделя звездата за физическите си настройки. 

За разголените фотосесии, моделът разказва: 

"Много съм снимана гола, разголена или по бански, като днес съжалявам само за онази част от тях, в която съм се чувствала притисната. Когато снимах фотосесия за Playboy с Хърб Риц обаче, признавам, се чувствах изключително комфортно.“


7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд


"Все пак, имаше време, когато усещах, че нямам право на глас. Рано в кариерата ми се снимах в бански костюм за Sports Illustrated, а жената, която беше отговорна за проекта, бе обсебена от манията да контролира. Когато стигнахме в Тайланд, тя ме накара да нося тюрбан за фотосесията. Директно й казах, че според мен, на мъжете, които четат списанието, тюрбанът въобще няма да им изглежда секси, но ня нея не й допадна аргументът ми. В крайна сметка получих много малка сесия в списанието“, казва Синди.

"Когато си млада, хубава и силна, но изискваш прекомерно от себе си, това означава, че все още не си се научила да се вслушваш във вътрешното си аз, в собствените си нужди. Стареейки, разбираш коя си, и си мислиш: "Нещата не са такива, каквито би трябвало да бъдат. Всъщност несигурността и маниите не допринасят за това да станем истински хора". 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.