Следва

Опа! Камала Харис в Dolce не е добра идея

Синди Крафорд, 54, "Никога не можех да ям каквото си поискам“

Синди Крауфорд, свежа като скреж, за Red Magazine

Celebrities преди 3 години

За мартенското издание на списанието, 54-годишният супермодел позира на плажа, съответно комплиментите за поредната й моделска работа се сипят на талази. 

В интервюто, придружаващо кадрите, Крауфорд говори за безкрайните си тренировки и диети, както и за десетките си голи снимки и такива по бански. 

"Не ми харесва думата "диета", но внимателно избирам какво ям, трябва да е добро. Никога не съм била от хората, които могат да ядат когато каквото си поискат. Даже се ядосвах, гледайки как Кейт Мос хапва хамбургер с пържени картофи, следвани от цигара. Когато се преместих в Ню Йорк, знаех, че или ще променя начина си на живот и хранене или няма да успея да се побера в пробните дрехи за сесии и ревюта." 

"След това родих децата си и разбрах, че тренировките ми повече ме изморяват, отколкото обратното. Имах нужда от тренинг, който да ме енергизира. В този момент от живота ми, целта ми е единствено да не си причиня травма. Затова сега залагам предимно на упражнения за разтягане и пилатес. Вече не виждам смисъл да провеждам онези тежки тренировки от миналото ми", споделя звездата за физическите си настройки. 

За разголените фотосесии, моделът разказва: 

"Много съм снимана гола, разголена или по бански, като днес съжалявам само за онази част от тях, в която съм се чувствала притисната. Когато снимах фотосесия за Playboy с Хърб Риц обаче, признавам, се чувствах изключително комфортно.“


7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд


"Все пак, имаше време, когато усещах, че нямам право на глас. Рано в кариерата ми се снимах в бански костюм за Sports Illustrated, а жената, която беше отговорна за проекта, бе обсебена от манията да контролира. Когато стигнахме в Тайланд, тя ме накара да нося тюрбан за фотосесията. Директно й казах, че според мен, на мъжете, които четат списанието, тюрбанът въобще няма да им изглежда секси, но ня нея не й допадна аргументът ми. В крайна сметка получих много малка сесия в списанието“, казва Синди.

"Когато си млада, хубава и силна, но изискваш прекомерно от себе си, това означава, че все още не си се научила да се вслушваш във вътрешното си аз, в собствените си нужди. Стареейки, разбираш коя си, и си мислиш: "Нещата не са такива, каквито би трябвало да бъдат. Всъщност несигурността и маниите не допринасят за това да станем истински хора". 

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.