Следва

Street Style вдъхновения: Седмицата на модата в Копенхаген

Салонен лукс: новата рекламна кампания на Bottega Veneta - Пролет/Лято 2021

Искаме: плетения жакет, очилата, зеленоокия мъж по гащи и останалото...  

All fashion преди 3 години

Креативният директор на Bottega Veneta, Даниел Лий, променя подхода си към кастингите този сезон, визираме преминаването от непознати и неопитни лица към топ-спецове в бранша, наемайки двама много опитни креативни майстори - немската художничка-концептуалист Розeмари Трокел (на последната снимка) и британската актриса, композитор и драматург Шейла Атим, родена в Уганда, за участие в рекламната кампания на марката Salon 01 за сезон Пролет/Лято 2021.

Двете дами сътрудничат с Bottega Veneta не за първи път. В рамите на шоуто Salon 01 Трокел прави книга с фотографии и размишления за дрехите, стила и личното израстване, наречена "Важността на носенето на дрехи". Атим пък е гост на презентацията на Bottega Veneta през октомври, след което брандът решава да я наеме. Тя се снима в сериала "Игра на тронове", както и в "Подземен железен път", разтърсващ филма за мъже и жени, опитвайщи се да избягат от робство в американския юг през XIX век, освен много другите роли, в които е непрекъснато ангажирана. Актрисата е много силна на театралната сцена, отделно е ценено рекламно лице. В кампанията на Ботега Венета за предстоящия сезон, освен двете звезди, виждаме още Нора Свенсон, Никита Стсйолоков, Отава Квами, Eмил Шулер и Андреа Рисо.

Рекламната кампания е снимана от Тайрън Лебон в Европа, но къде точно от бранда не  уточняват. Това са последните оригинални кадри, появили си на сайта на Bottega Veneta от момента, в който компанията реши да се махне от Instagram преди месец. Страницата на фирмата в социалната мрежа имаше 2,5 милиона последователи, но от Ботега не коментират дали смятат да я възстановят, кога и при какви условия. Четем подробностите за този ход на линка долу >>> 


Bottega Veneta приключиха със социалните мрежи


 

More All fashion