Седмичен ХОРОСКОП - 08.02 - 14.02

Astro преди 3 години

Чувствате ли, че всичко, което се случва тази година, са надграждане и промени? Е, пристига още една космическа новост и това е Новолунието във Водолей на 11-ти (четвъртък). Мислим за това Новолуние не като за някаква кулминация, а повече като възможност да започнем отначало. От 9-и, когато Луната се движи през тъмната си фаза, "освежава се" и започва нов цикъл, има шест планети в хуманитарния и футуристичен знак на Водолея. Това е много енергия на едно място и този вид струпване е изключително рядък. Последният път подобно нещо се е случило през февруари 1962-ра.

2021-ва година вече е изключително забързана и натоварена, а тази седмица е възможност да забавим, отразим и нулираме нашите новогодишни решения - втори шанс за ново начало. Венера прави аспект с Юпитер и на 11-и (четвъртък) и тази единствена за годината среща на планетата на експанзията и планетата на любовта дава положително насърчение в планиране на пътувания и промени в любовните връзки.

Ретроградният в момента Меркурий прави аспект със Слънцето на 8-ми (понеделник), а Марс се свързва с мистичния Нептун на 13-и - тези два аспекта са склонни да разсеят мъглите в живота ни. Така че нека тази седмица започне с чаша кафе, малко време до прозореца, хубава гледка и размисъл за бъдещето. 

Хороскоп

Още от Astro