Следва

Историята на Белия тигър: изгаряща сатира на Netflix за съвременна Индия

Хари Стайлс - полицай, Ема Корин - жена му, филмът ще се казва "Моят полицай"

40-годишна любовна история с три страни 

Movies & TV преди 3 години

Ема Корин има доста хубава седмица! Не само че звездата от "The Crown" е номинирана както за "Златен глобус“, така и за Наградата на Гилдията на филмовите актьори, но сега (а дори все още е петък) обяви следващия си голям проект - филм, в който ще трябва да се влюби в Хари Стайлс (нищо особено трудно). Продукцията на Amazon Studios е адаптация по романа на Бетан Робъртс "Моят полицай“ (2012), режисьор е бившият артистичен директор на лондонския театър Donmar Warehouse -  Майкъл Грандейдж, а сценарист - номинираният за Оскар Рон Нисванер.

Сюжетът е приказка от втората половина на 20-и век, разказваща за съпружеския живот на една двойка. Той е полицай, за нея не знаем, но всичко се нарежда изключително романтично, защото двойката се среща и влюбва по крайбрежието на Брайтън през 50-те. Кураторът на музея Брайтън, Патрик, също развива чувства към Том и двамата започват страстна, трайна връзка, въпреки че хомосексуалността е незаконна по това време. Известно време "тройката" живее щастливо, но не завинаги, защото ревността унищожава всичко съградено. Последващ поглед към 90-те показва, че емоционално крехкият Патрик отново влиза в живота на женените Марион и Том с предсказуемо драматични последици.

Понастоящем Хари снима Don’t Worry Darling, най-новия филмов проект на Оливия Уайлд, с която в момента са влюбени като гълъбчета, четем ТУК, но ще се върне на родните британски брегове за снимките на "Моят полицай" през април. Amazon трябва скоро да обяви кой е актьорът, който ще играе Патрик, а и още няколко имена на по-възрастни звезди, които ще играят главните роли във втората половина на филма. Което поражда въпроса: кой на земята може да играе Хари Стайлс на средна възраст? 

More Movies & TV