Следва

Петъчна доза секс: Паркър ван Норд, 188см съвършенство

20 дълги прически, от които нагласата ни за подстрижка отпада в този момент

Късата коса заминава на втори план в секундата, в която вниманието ни привлече нечия прекрасна поддържана дълга грива. Следват 20 примера чисто вдъхновение, след което подкъсяването минава в коридор "по-нататък".

 

Celebrities преди 3 години

Преди време, повечето от нас можеха само да мечтаят за истински дълги коси. Прическа в стил Рапунцел, до гърдите или до талията, беше несбъдната мечта и единствено резервирана за снабдените с огромно търпение и силна воля, достатъчни, за да се грижат подобаващо за дългата си коса. Това продължи до момента, в който не се разгоря пандемията от Covid-19, и всички ние се разделихме с фризьорите си за неопределен срок. Идеалният момент да позабравим за практичните къси прически, че дори и за така симпатичното пикси (макар че то е силен тренд за Пролет 21, както писахме ТУК), и да си върнем вярата, че дългата коса изглежда фантастично. Приветстваме завръщането на дължините от все сърце! 


Джиджи Хадид

Най-важното условие за идеалната подстрижка на дългата коса е оптималният избор на дължина, като при това за заплитащи се краища изобщо не говорим, те нямат никакво място, а самата коса трябва да е максимално здрава, за да изглежда по най-добрия начин. Ежеседмичното използване на маска за коса за интензивна грижа е много важна част от грижата, за да е косата ни хубава, предимно защото осигурява необходимата на косъма влага, докато киселините и маслата помагат да се заздрави косъмът и особено неговото крайче, така че да изглежда гладък и да расте здрав. 

Неоспоримо е, че дългата коса стои на практически всяко лице. Макар че много дами над 50 считат, че да си с дълга коса на тази възраст е неуместно, няма абсолютно никакви правила, регулиращи този въпрос. Същото се отнася и до текстурата и типа коса - къдрави, чупливи, много гъсти, прави, тънки... всички коси заслужават добре гледаната си дължина. Следват някои от най-готините дълги прически - от каскадните плитки на Зендая до дългите прави коси на Пенелопе Крус - сигурни сме, че ще си изберете поне една и ще помислите за бързото й постигане. 


Наоми Кембъл


Амал Клуни


Аманда Сейфрид


Бионсе


Блейк Лайвли


Кара Делевин


Сиара


Дакота Джонсън


Хейли Бийбър


Дженифър Лопес


Джесика Бил


Джулия Робъртс


Джулиан Мур


Ким Кардашян Уест


Мила Кунис


Оливия Уайлд


Пенелопе Крус


Зендая


Моника Белучи 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.