30 съвета за коса, кожа, нокти, грим от Кралските жени

30 съвета за коса, кожа, нокти, грим от Кралските жени

Меган има най-хубавата кожа, Кейт - коса, кралица Елизабет - маникюр, Ди - всичко... Ето как: 

Те са кралски особи, но не са свръхчовеци. Меган, Кейт и другите членове на британското кралско семейство от женски пол разчитат на собствените си усещания (и на любими гримьори!), за да изглеждат като самото съвършенство всеки път. За щастие, първата стъпка от идеалния бюти режим може да започне с Amazon и Sephora, откъдето си набавяме не само грижа за кожата "по кралски", а и с изненадващо достъпен бюджет. Няма нужда от тиара, само да следваме тези 30 стъпки, одобрени от първо лице.

Упражнения за лице

15 серии по 15... усмивки! "Правя упражнения за лице, които знам от любимия си естетист, Никола Джос, които извайват лицето отвътре навън“, казва Меган през 2014-та. "Кълна се, че работят, колкото и глупаво да изглежда. В дните, които "тренирам", скулите и челюстта ми видимо са по-изваяни." 

Сенки в три стъпки

Херцогинята на Кеймбридж се гримира сама за сватбения си ден - макар и с "артистичното съдействие“ на Хана Мартин от екипа на Bobby Brown. Грим концепцията включва три нюанса сенки за очи: Ivory като базов цвят, Rockstar на долния клепач и Slate в гънката на окото.

Постоянен запас от култови фаворити

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.