Следва

Very Good Girl: роза и ветивер, идиличен контраст

30 съвета за коса, кожа, нокти, грим от Кралските жени

Меган има най-хубавата кожа, Кейт - коса, кралица Елизабет - маникюр, Ди - всичко... Ето как: 

Beauty News преди 3 години

Те са кралски особи, но не са свръхчовеци. Меган, Кейт и другите членове на британското кралско семейство от женски пол разчитат на собствените си усещания (и на любими гримьори!), за да изглеждат като самото съвършенство всеки път. За щастие, първата стъпка от идеалния бюти режим може да започне с Amazon и Sephora, откъдето си набавяме не само грижа за кожата "по кралски", а и с изненадващо достъпен бюджет. Няма нужда от тиара, само да следваме тези 30 стъпки, одобрени от първо лице.

Упражнения за лице

15 серии по 15... усмивки! "Правя упражнения за лице, които знам от любимия си естетист, Никола Джос, които извайват лицето отвътре навън“, казва Меган през 2014-та. "Кълна се, че работят, колкото и глупаво да изглежда. В дните, които "тренирам", скулите и челюстта ми видимо са по-изваяни." 

Сенки в три стъпки

Херцогинята на Кеймбридж се гримира сама за сватбения си ден - макар и с "артистичното съдействие“ на Хана Мартин от екипа на Bobby Brown. Грим концепцията включва три нюанса сенки за очи: Ivory като базов цвят, Rockstar на долния клепач и Slate в гънката на окото.

Постоянен запас от култови фаворити

Меган явно е научила едно-две неща от гримьорите на снимачната площадка. Тя определя емблематичния NARS руж в цвят 'Orgasm' като едно от първите пет неща, без които не може да живее. Всички трябва да имаме любими 5 и в никакъв случай да не позволяваме да свършат, преди да сме взели нова опаковка. NARS ружът взимаме оттук


Патето и лебедът: бюти еволюция на Меган Маркъл


За свежа кожа - олио от шипка

Макар и недиректно потвърдено от самата херцогиня, олиото от шипка на Trilogy остава основна стъпка в нейната рутина. "Кейт продължава да използва масло от шипка в ежедневната си грижа за кожата“, твърди анонимен източник през 2015-та. "Тя обожава ефекта, който продуктът има върху кожата й“.

Не се страхуваме от късата коса

Даяна, принцеса на Уелс, и епохалната й прическа отпращат този страх далеч. Celebrity стилистът Сам Макнайт вярва, че пиксито днес е модерно, благодарение на Даяна: "Подобно на много жени, тя се криеше зад дългата си косата", казва той. "Тя ми каза: "Какво би направил с косата ми, ако имаш цялата свобода?“Аз казах: "Бих я отрязал", а тя отвърна: "Искаш ли да го направиш сега?“

Постоянно хидратирани устни

Ето какво носи херцогинята на Съсекс в дамската си чанта: Захарния продукт за устни на Fresh със SPF 15. "Търсих навсякъде и опитах всички балсами за устни, но това е най-добрият. Устните стават меки, маслени, целувни. Кълна се в този продукт."

Винаги в готовност да нанасяме грим в движение

Чувството да влезеш някъде и да знаеш, че гримът ти е съвършен... обичаме го! Принцеса Юджини също. "Правя грима си в колата", казва тя през 2016-та. "Наистина се справям добре в движение! Използвам продукти като спирала Charlotte Tilbury и брозант на Bobbi Brown - гениални са."

Укротяваме бебешките коси с четка за зъби

Херцогинята на Съсекс обича понякога да оставя бебешките коси веещи се, но когато не е в настроение за това, посяга към четка за зъби. "Пръскам лак за коса върху четка за зъби с фини влъкна (обикновена четка за зъби също работи чудесно!), за да ги прибера или загладя“, казва Меган. "Това е особено полезно, когато съм на кок", което, знаем, е много често.

Придържаме се към бежовия лак за нокти

Кралица Елизабет носи "ballet slippers" нюанса на Essie от 80-те години, а останалите кралски жени следват нейния пример. Например Кейт Мидълтън избра комбинация от два неутрални нюанса за сватбения си ден. Общо взето: кралиците се лакират в нюд. 


Кралски маникюр: как се лакират Кейт, Меган, Даяна, Летисия и другите


Свеж поглед с хайлайтър

Ранни сутрешни ангажименти не могат "да пипнат" херцогинята на Съсекс, благодарение на този трик от времето й в Suits. "За да отворите погледа, нанесете хайлайтър, например Yves Saint Laurent’s Touche Éclat, във вътрешния ъгъл на окото“, съветва тя. "Този трик беше невероятен, когато снимахме в 3 часа сутринта и трябваше да изглеждам будна." Според нас все още е. 

Помним магическото число

Гримьорът на принцеса Даяна, Мери Грийнуел, разкрива тази тайна през 2012-та. Минимализмът е изключително важен. "Можете да комбинирате ярко червило с тежки сенки; трикът е да носите лек руж. Винаги подчертавайте само два елемента от грима, а не три. Никога, никога не слагайте ярко червило, цветни сенки и силен руж!"


8-те бюти ритуала на принцеса Даяна, слабо известни досега


Лосионът за тяло е незаменим

Бляскавата кожа на Меган струва по-малко, отколкото си мислим. Херцогинята на Съсекс се кълне в достъпната козметика, а любимият й крем за тяло е Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion. "Използвам го религиозно. Честно казано, това е любимият ми лосион на пазара - толкова е достъпен и прави кожата да изглежда и да се чувства невероятно. Бих си купила цял стек веднага, ако беше наличен." Nivea, молим! 

Да не измием лицето си е греховно, но...

Принцеса Юджини преди това разкрива пред Harper's Bazaar, че използва Jo Malone Eucalyptus и Mint Cleanser ежедневно преди лягане. И този продукт е спрян от продажба, но можем веднага да си купим Biore Daily Cleansing Cloths, любимите на Меган мокри кърпи за лице "Страхотно е да ги държите в колата и на нощното си шкафче за онези моменти, в които толкова ви мързи да си измиете лицето, че мисълта да станете изглежда непоносима."

Използваме мрежа за коса за перфектен кок

Старомодно? Може би. Елегантно? Определено. Почти невидимата мрежа за коса отново е тук, благодарим, Меган, бихме.

Винаги (ама винаги) извиваме миглите

Тази снимка е направена призори; повтаряме - призори! Меган неведнъж е приписвала на Shu Uemura Curler заслугата да заблуди всички, че е със спирала. "Дори и да нямате грим  изведнъж изглеждате малко по-витално.“

Нанасяме спирала в корените на миглите

Принцеса Даяна не просто минава един път с четката за спирала и тръгва. "Винаги съм я учил да се уверява, когато слага сама спирала, че покрива корените на миглите“, казва Грийнуел. "Започнете от ъгъла на окото и след това минете към края", съветва тя.

ДА на текстуриращия спрей

Меган Маркъл знае как най-лесно да постави косата си в ред между посещенията при фризьора. "Когато косата ми изглежда ненаред, Суан, моята фризьорка, ми каза да се наведа напред и да напръскам корените и дължината с малко Oribe Dry Texturizing Spray (а може дори да не пръскам нищо, просто се навеждам) а след това се изправям рязко, за да придам на косата си малко допълнителен обем."

Използваме гел очна линия за перфектно размазано опушено око

Известно е, че Кейт Мидълтън използва дълготрайната гел очна линия на Bobbi Brown в цвят Black Ink. И когато леко я размаже, визията е много добра.  

Не пропускаме основата (или нанасяме само нея)

Бройте основата на Лора Мерсие Грунд за един от онези пет любими продукта на Меган. "Не нося фон дьо тен, освен ако не съм на снимки, така че това е, което слагам всеки ден след крема за лице, за да придам на кожата си росен блясък“, казва тя. "Не блести грозно, а озарява."

Бронзант се слага само от външната страна на лицето

За да получим естествен блясък като на Ди, ни трябва голяма четка. Грийнуел съветва първо да нанесем хайлайтър върху скулите, след това руж върху бузите и накрая бронзант по външната страна лицето (до ушите) и около линията на косата.


Гримът на принцеса Даяна - разказва визажистът на Ди - Мери Грийнуел


Ще минем и без изкуствени мигли

Ето, миглите на Меган изглеждат фантастично дори без никакви допълнения. "Любимата ми спирала е Diorshow Iconic“. 

Избираме силно (!) овлажняващ крем

Понастоящем Elizabeth Arden притежава официалното признание и доверие на Нейно Величество. Въпреки че дворецът не разкрива кои точно продукти влизат в рутината на кралицата, заповедта подчертава кремовете от серията Eight Hour като "емблематични“.

 Леко с фон дьо тена

"Нанасяйте фон дьо тен само на местата, на които има нужда“, призовава Меган. "Никога не искам да си покривам луничките си, затова просто слагам фон дьо тен на определени места, вместо по цялото лице.“ Слагаме го не с четка  (или пръсти), а с мокър бюти блендер.

Шампоан без сулфат

Фризьорът на херцогинята, Ричард Уорд, няма как да няма нищо общо с този невъзможен блясък. Неговият шампоан Cleanse and Condition без сулфати съдържа ботанически съставки, които поддържат косата хидратирана, здрава и възможно-невъзможно блестяща. 

Носим шишенце масло от чаено дърво в чантата си винаги

Понастоящем в несесера ни липсва един основен мултитаскър: масло от чаено дърво. И ще поправим този пропуск. "Това не е най-луксозното нещо, но ако се порежете, ухапе ви комар, или се появи малка пъпка, това е моето малко лекарство", казва Меган. "То е евтино и достатъчно малко, за да бъде постоянно в чантата ми."

Очната линия НЕ трябва да е съобразена с цвета на очите

Принцеса Даяна първоначално предпочита да носи синя очна линия, но майстор Грийнуел я насочва към по-меки бежови и кафяви тонове, след като се срещат на фотосесия за Vogue през 1991-ва. "Най-голямата промяна, която постигнах с нея, е, че я накарах да се откаже от синята очна линия."

Нежен финиш с пудра

За да не е мазна кожата ни, но и все пак да изглежда витална, слагаме пудра (дори да нямаме фон дьо тен, BB крем или коректор). "Тя прави кожата блестяща и свежа, но не и мазно-лъскава“, обяснява Меган. 

Създаваме свой собствен цвят червило

Един плюс на това да си кралица? Червило по поръчка. Clarins създава специален нюанс за кралицата през 1952-та, който съответства на нейните коронационни одежди. Сега тя не носи синьо-червени нюанси много често, но добрата новина е, че вече не се нуждаем от титла, за да си направим сами червило. Марки като Bite Beauty и Finding Ferdinand в момента предлагат поръчкови нюанси на изненадващо не-кралски цени.

Раздвижена очната линия с помщта на клечка за уши

Омекотяваме острата линия с клечка за уши, по съвет на Грийнуел. "Исках да гримирам Даяна с много мека очна линия, която е едновременно забележима“. Ето как ставало... 

Поглезваме се с мини-феъшъл

Когато дойде време за разпускане, посягаме към знаменитата оризова ензимна пудра на Tatchа. "Тя просто се разпенва по лицето и дава наистина много фина ексфолиация", разкрива Меган. Звучи вълшебно.

More Beauty News