Говори ми за ЛЮБОВ, Реми Тоин

Февруари, Любов, страхотни мъже и жени, споделеност, истина, тайни и нежност... 

Interviews преди 3 години

И тази година, както всяка друга, през февруари говорим за Любов! Защото темата е красива, вечна като живота, по-силна от всичко.



Тази година в поредицата интервюта ще видите 6-ма красиви хора - пет мъже и една дама. За осъществяването на проекта ни помогна Huawei, чиято гама аудио продукти е най-добрият проводник за всяко любовно послание, а хората, с които си говорим за Любов, са по-искрени, по-верни на себе си, по-откровени и по-вълшебни отвсякога.



Пръв е Реми - усмихнат до безкрайност, симпатичен също толкова, талантлив и много привлекателен. Реми, 25, е едно от най-важните присъствия на танцовата хип-хоп сцена у нас. Виждали сме го да танцува в много тв-шоута, на сцената с Дара, а тази година и на финала на "България търси талант". С Реми, който дойде от рекламен ангажимент, за да си говори с нас, преди да препусне към следващия, този път моделски, говорим за всичко важно. Реми е роден в България, израства в дом за деца, лишени от родителски грижи в Перник, по-късно е приемно дете на една дама - Мария Благоева, днес Заместник-председател на Националната асоциация за приемна грижа. Майка му е нигерийка, която след раждането решава да го остави у нас. Четем:

ViewSofia: Какво обича най-много Реми?
Реми: Предизвикателството. Борбата за това, което искаш да постигнеш. Музиката.

V.S.: Израснал си сложно, какво разбра от случилото се дотук?
Р.Т.:
 Научил съм доста неща, които ми помагат и до ден днешен да се справям с това, което правя. 

V.S.: Какво прави един човек Човек?
Р.Т.:
 Да съчувства, да помага, да бъде човечен.

V.S.: Как изглежда най-красивото създание в твоите очи?
Р.Т.:
 Нямам някаква конкретно изградена визия за това. Намирам красотата в това хората да си помагат, в милите и нежни жестове. Дори в спокойствието.

V.S.: Би ли искал около себе си повече обич, не само от близкия ти кръг, а по принцип?
Р.Т.:
 Да. На всички им трябва повече любов. Не се отнася само до мен. 

V.S.: Най-готините 5 парчета в твоя любовен плейлист?
Р.Т.:
 Нямам любовен плейлист, между другото, по-скоро има песни, които свързвам с любов. Първата, за която се сещам е “My first love” на Карл Томас.

V.S.: Какво не знаем за теб, отвъд бронята?
Р.Т.:
 Много неща... Хората виждат доста малка част от това, което се случва в моя живот, но така или иначе те виждат само това, което им покажеш. Смятам, че трябва първо да опознаеш човека, после да се довериш.

V.S.: Какво ти пречи, пък е обратимо и може да се промени - и в социума, и в София, и в твоя непосредствен кръг?
Р.Т.:
 Хората да престанат да са толкова отмъстителни. Казвам го, защото мразя този кръг “на мен някой ми е направил лошо и аз ще му отвърна“, получава се един кръговрат от нараняване. Бих искал хората да започнат да преодоляват злобата си, да не я таят, да я пъдят. 

V.S.: А ти отмъстителен ли си?
Р.Т.:
 Не, аз съм от хората, които пускат, дори някой да ми е направил нещо. Понеже като малък съм попадал в случаи, в които са ме нападали... веднъж се случи да ходя по улицата и един човек ми се изплю в лицето, което е скандално, според мен. Нормалната реакция би била да го спра и да се сбием, но аз просто ги пускам тези неща. Това не трябва да се случва.

V.S.: А как го правиш? Как се успокояваш, има ли нещо, което си казваш на ум?
Р.Т.: 
Не съм фен на “брой до три и дишай“ и подобни неща, нямам някаква мантра, която да ме успокоява. По-скоро просто преминава, гледам да не създавам проблеми там, където няма нужда от такива. Всичко е избор, аз избирам да не отвръщам агресивно.

V.S.: Вярваш ли в случайността? Има ли такова понятие?
Р.Т.:
 Вярвам, че нещата се задействат от човека; че за да се случи нещо, то трябва да е активирано от друго. Човекът е отговорен за това, което му се слува, дори и за случайностите.

V.S.: Кога последно се влюби и как стана?
Р.Т.:
 Аз не съм се влюбвал, между другото... хаха. Ще е интересно, като се случи.

V.S.: Не понасяш какво?
Р.Т.:
 Простотията, някой да е несериозен към мен, както и обратното. Не понасям да не съм на сто процента, защото съм перфекционист, така че не търпя некоректност и от двете страни. От никоя страна.

V.S.: Обожаваш какво?
Р.Т.:
 Вдъхновението, артистичността и креативността. Идея, може и супер семпла, но никой да не се е сетил за нея.

V.S.: Любимото ти място за бягство?
Р.Т.:
 Навсякъде, където може да се приглуши светлината и да се пусне филм.

V.S.: Как изглежда едно елегантно прелъстяване?
Р.Т.: 
Мека среда и осветление, по някакъв много мек и топъл начин и някоя нежна песен, която да върви отзад.

V.S.: Част от любовта е споделеността - с кого ти е безстрашно да споделяш?
Р.Т.:
 Аз трудно се доверявам. Изпитвам преди да се доверя, трябва да се уверя, че човекът ще остане за по-дълго време в живота ми.

V.S.: Една красива любовна история, може и класическа, може и съвсем непозната публично?
Р.Т.: 
Най-кашкавалената история, за която се сещам е следната: момче среща момиче, момчето е мега зле, момичето въобще не го забелязва, той се променя, тя започва да го забелязва. Първата им среща е супер абсурдна, защото той не знае какво прави, тя почти се отказва от него, но той успява да я спечели с чаровната си непохватност... хаха...

V.S.: Ти си българин, обичаш ли тази страна?
Р.Т.:
 Да, със сигурност.

V.S.: Как си се представяш след 10 години? А след 25?
Р.Т.:
 Нямам конкретна визия, не искам да се ограничавам. Гледам по-скоро да работя върху себе си и да се концентрирам върху нещата, в които ме бива и имам бъдеще, за да видя резултатите след това.

V.S.: Какво мислиш за обратното на обичането - хейта? Каква е неговата етимология?  
Р.Т.:
 Според мен идва от неразбирателството. Всички живеем в собствения си свят и малко или много е трудно да разбереш чуждите скрупули и ценности. Имайки предвид социалните мрежи и ако вземем например Сузанита, която получава толкова много хейт, тя просто има собствена визия и разбиране за това какъв е света и как се случват нещата, които са по-различни от тези на обикновения човек, виждащ проблем в нейните действия. Какво е морално и какво не е е голям казус и парадокс в момента.

V.S.: Как лекуваш рани?
Р.Т.: 
Не слагам много сол, за да не ме боли. Не чопля и не премислям нещата.

V.S.: Хобита и интереси, извън рекламата и танца?
Р.Т.:
 Интересна ми е музиката, безспорно, но не мога да кажа, че имам някакво хоби. Аз съм малко против хобитата, повече съм за това да се занимаваш сериозно с нещото, с което си се захванал.

V.S.: Оптимист ли си и за какво, въпросът идва след 2020-та, резонно?
Р.Т.:
 Оптимист съм на базата на реални факти. Приемам нещата такива каквито са, но съм готов да се боря.

V.S.: Не си казваш зодията, защото не вярваш в зодии. Какво те ориентира в отвъд зримото?
Р.Т.: 
Не харесвам зодиите, защото не ми харесва, когато хората се опитват да те познават на базата на астрологията, преди реално да са те опознали. Да кажем, аз съм зодия делфин и тези хора са еди какви си и еди какви си, мисля си „уау, още преди да си ме опознал, ме поставяш в някакви граници за това кой съм и как живея“. Иначе съм вярващ, вярвам в Бог и в това, че всеки може да бъде добър.

V.S.: Пожелай си нещо в този любовен месец? Може би да се влюбиш?
Р.Т.:
 Вярно, че идва 14-ти... между другото вариант за Св. Валентин е да си вземеш пуканки и да седнеш на пейка на "Витошка", за да гледаш всички, които минават с балони и се правят, че имат гаджета... Иначе си пожелавам да постигна това, което съм си поставил като цели, да се изненадвам в живота и да не седя на едно място никога.

V.S.: Пожелай и на нас!
Р.Т.:
Най-якото нещо, което мога да ви пожелая е да продължавате да правите това, което правите, да се разрастнете колкото се може повече и да не изневерявате на началната си цел за започване на ViewSofia, а именно медия за удоволствието да имаш стил. 

V.S.: Б
лагодарим ти за откровеността, Реми, желаем ти сбъдване и любов! 
Р.Т.:
Благодаря и аз! 

Реми използва Huawei MateBook X Pro, слушалки Freebuds Studio и колонката Sound X.

Благодарим за гостоприемството на невероятно красивия шоурум Elegant Living на бул. "Васил Левски" 15-17. Следващият ни гост е също мъж, съвършено различен, също така обаятелен, профи и интересен. Очаквайте ни! 

More Interviews