Следва

Знакът, в който е Луната, е по-силен от всичко. Как го тълкуваме

Великолепен! The Weeknd на The Super Bowl 2021

Концерт на The Weeknd, а не The Super Bowl

Celebrities преди 3 години

Не че се вълнуваме толкова от американски футбол, но музикалните изпълнения в полувремето на The Super Bowl винаги са ненадминато добри и дори може би най-грандиозните и вълнуващи за годината. Плюс нечовешки престижни и извънземно платени.  

Тази неделя, Абел Тесфайе, 30-годишният музикант и продуцент, по-известен като The Weeknd, направи шоуто незабравимо, определено влизайки all-in в историята на първенството. След като заявява, че е похарчил 7 милиона долара от собствения си джоб за спектакъла (което ни кара да мислим, че хонорарът му е бил поне три пъти отгоре, но няма лошо, всеки цент си струва при такъв резултат), той излиза на сцената с избухващо представление, включващо танцьори с превързани лица, оркестър (с кристални маски на лицата) и наистина грандиозен завършек с фойерверки. За едно подобно шоу си представяме и поне 5 различни аутфита: Е, получаваме само един, но безкомпромисно добър: The Weekend се придържа към подписа си и носи червено сако,  покрито с кристали, черна риза, черен панталон, ръкавици, двуцветни обувки.  

Ако сте фен, знаете, че музикантът има афинитет към червените сака, вече емблема на неговия стил, каквито носи в музикалните видеоклипове на песните си “Heartless”, “Blinding Lights”, “Until I Bleed” и други. Все още нямаме обяснение защо The Weeknd избира точно огнения цвят почти всеки път, както и защо лицето му е постоянно в бинтове по време на негови изпълнения. Самият той твърди, че олицетворява героя с главно Г в най-новия му албум, който би трябвало да представя "културата" на знаменитостите. “Значението на превръзките на лицето отразява абсурдната култура на холивудските знаменитости и хората, които манипулират себе си заради повърхностни причини, за да може да се харесат и да бъдат одобрени от други“, разкри наскоро той пред Variety. Възможно е всичко това да има нещо общо с бившата му приятелка, Бела Хадид, имайки предвид хирургически и пластични намеси по лицето й, но няма да правим прибързани заключения.

Това, което най-вече ни интересува, е въпросният костюм, този път проектиран от Givenchy. Определено съзираме намекът за Холивуд, като най-очевидният е този за “Thriller”-ерата на Майкъл Джексън, друг такъв е цялостната визията на The Weeknd, която напомня за Сони Боно от “Шоуто на Бони и Шер“ от 70-те. Стилизиран с черна риза, вратовръзка, панталони, creeper обувки и кожени ръкавици, ние му даваме 10 от 10 относно аутфита.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.