Следва

Спечели смарт часовници за двама в Instagram играта на Huawei “Вашата песен“

Нежното присъствие на The Super Bowl: Майли, Аманда и Жасмин

Супер!

Celebrities преди 3 години

След като обсъдихме феноменалното шоу на The Weeknd по време на The Super Bowl и си признахме, че завиждаме на прелестната симбиоза между капитана на шампионите и съпругата му - Жизел Бюндхен, е нужно да споменем още какво се случи на снощната вечер в най-нежната й част. Става дума за Аманда Горман, поетесата, позната от инаугурацията на Джо Байдън и певиците Джасмин Съливан и Майли Сайръс. Разглеждаме и четем за техните изпълнения и аутфити надолу:

Аманда Горман

Начален тон на вечерта зададе най-младият инаугурационен поет, рецитирайки собствено стихотворение. Появата и изпълнението на Аманда Горман бяха неочаквани и някои футболни фенове не реагираха особено приветливо, но тя се защити в Twitter с думите: “Поезията на Super Bowl е подвиг за изкуството и страната ни, защото това означава, че мислим с въображение за човешките взаимоотношения.“ За повода тя избра да работи със стилиста Джейсън Болдън, който я облече в елегентен, но младежки ансамбъл на Moschino, включващ металическо синьо палто със златни украшения и перлена диадема (напомняща тази на Prada от инаугурацията).

Джасмин Съливан

Номинираната за Grammy певица излезе на терена с парньора си Ерик Чърч, за да изпълнят националния химн на САЩ, докато грандиозните фойерверки огряваха небето над главите им. Джасмин бе облечена в бял костюм от нюйорксия бранд Area с кристални украшения, които под светлините на прожекторите накараха изпълнителката да блести като най-ярката звезда в небето, а косата й бе прибрана в ниска опашка, украсена с кристалнш верижки. Поздравяваме стилиста, Кристин Никълсън, защото намираме аутфита на Джасмин за неимоверно подходящ за повода и също толкова красив.

Майли Сайръс

Преди старта на голямото събитие, Майли излезе на сцена на живо в Тампа, Флорида, за да оглави концерта TikTok Tailgate на Националната футболна лига, изпълнявайки ремикс на песента “Mickey” от 1981г. на Тони Базил, както и редица песни от последния си албум. Като се има предвид, че певицата е момиче с афинитет към модата, Майли определено знае какво прави. Преди да започне шоуто, тя публикува в Инстаграм снимки, облечена в зелена Gucci фланелка в комбинация с къси дънкови панталонки и кожени ботуши.

А на самата сцена певицата се появи в мажоретски костюм в розово и черно, състоящ се от сутиен, плисирана мини поличка и координирани наколенки и помпони, а по-късно - във футболен екип в същите цветове.


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.