Следва

The Super Bowl: Дженифър Лопес и Алекс Родригез, хармония, макар и непълна

Спечели смарт часовници за двама в Instagram играта на Huawei “Вашата песен“

Месецът е февруари, периодът – една седмица преди деня на влюбените – от 8 до 14 февруари, а предизвикателството е музикално

All About Life преди 3 години

Смарт часовниците Huawei GT 2 Pro и Watch Fit са подаръкът, който една щастлива двойка ще получи от Huawei в месеца на любовта. За тази инициатива компанията избира да ангажира фенoвете си в Instagram под този пост. Месецът е февруари, периодът – една седмица преди деня на влюбените – от 8 до 14 февруари, а предизвикателството е музикално и следва успешното навлизане на бранда на пазара на премиум безжични аудио продукти в България. Със слушалките тип тапи и тип чашки - Huawei FreeBuds Pro и FreeBuds Studio, модните слънчеви очила HuaweiXGentleMonster Eyewear II и с домашната тонколона Huawei Sound X, гласът на любимия човек и музиката на вашата връзка звучат с топлотата, богатството и плътността на чувството, което празнуваме през февруари, но искаме да носим винаги със себе си.

Любовта и нейният безкрайно широк спектър от емоции и преживявания са вдъхновение за огромна част от музиката по света. Всяка двойка обаче има едно парче, което чувства по-близко, по-специално и по-лично. Споделянето на неговото име и тагването на вашата половинка и двама влюбени приятели ще ви направи част от едноседмично виртуално парти за влюбени и могат да ви донесат и подарък за двама – новите смарт часовници Huawei GT 2 Pro и Watch Fit, за вас и вашата половинка.

Изборът на наградата също не е случаен. Любовта е музика, но тя е и споделяне – на разходка под слънцето или звездите, на танц, на постиженията ни, заедно и поотделно. Смарт часовниците могат да са интересен източник на идеи за нестандартно прекарване на дните с любимия човек, с десетките видове активности, които проследяват в детайли. Те са приятелско намигване и към параметрите на любовта – ускоряването на пулса, сладко-тревожното очакване на обаждане, съобщение или среща, на романтичните сънища и спокойния сън в прегръдката на любимия човек.

Любовта е и здраве, тя е грижа, за себе си, за другия и за връзката, която ден след ден подхранваме заедно. Какъвто и циферблат да изберем за своя часовник – включително базиран на тематична снимка, прехвърлена от смартфона, винаги можем да разглеждамe данните за пулса, съня, стреса, кислородната наситеност на кръвта и физическата ни активност като параметрите на нашата търсена или вече случваща се любов. Отпразнувайте я заедно с феновете на Huawei в инстаграм профила на Huawei Mobile Bulgaria.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.