Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Пейчо Кънев

The Super Bowl: Дженифър Лопес и Алекс Родригез, хармония, макар и непълна

Миналата година Дженифър Лопес вдигна публиката на полувремето на Супер Боул на крака, защото именно тя беше голямата звезда на вечерта, заедно с Шакира

 

Celebrities преди 3 години

51-годишната певица и актриса не пропусна спортното шоу и тази година, само че този път се радваше на случващото се от трибуните - лежерно и едновремнно ефектно. На стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида, звездата носи черно-бял ансамбъл от спортно долнище и топ, комбинирани с пепитено палто с кадифена яка и огромни токове на ботите, а любимият Алекс, вечното влюбено присъствие, на което се радваме, е в светъл раиран костюм. Не си отиват твърде, но и не пречи кой знае колко, този разрез в стиловите концепии...

Конкретно, комплектът със спортен привкус на госпожа Лопес е Луи Вютон, а палтото - Шанел. Чантата е като на Мелания Тръмп и прочие, разпознаваемата и божествена и прескъпа Бъркин на Ермес. 


Super Bowl 2020: Дженифър Лопес и Шакира нажежават страстите


Джей Ло не пропусна да сподели няколко снимки от вечерта, чрез част от която двамата с господин Родригес благодарят на медицинските лица, значителна част от тазгодишната публика на Супер Боул.

Обичта на известните: И той, и тя по шорти Дж.+ А.

Самият Алекс добави видео, документиращо пристигането на звездната двойка на събитието с частния им самолет.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.